Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012  (Citit de 115392 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012
« Răspuns #150 : Joi, 09 August 2012, 22:06 »

Mica, scriai pe-aici ca ai fost curioasa sa o cunosti pe Maria care - la umbra tastelor - rasturna pe forum toate prostiile posibile si imposibile... as zice ca asa cum rastorni tu cafeaua!  :D (Ca multe am mai scris!  :giggle: Cred ca pe toate pe care le stiu....) Si ai avut surpriza sa intalnesti o persoana care mai mult asculta....
Imi amintesc ca la prima mea iesire cu SC - care a fost in Delta, anul trecut, grupul se astepta sa intalneasca un clovn... iar eu veneam dupa o perioada foarte grea si eram atat de obosita incat nu mai aveam nici puterea sa rad...
Ce vreau sa-ti zic este ca nimic nu e ceea ce pare a fi si tot ceea ce pare a fi este!  :) Am stat in camera la Cozia cu Caroline si a fost o liniste.... asurzitoare!  :)

Abia astept sa ne vedem la Crisan!
Deci: idei de transport?

as spune mai mult de atat...ca am revenit pe forum, dupa o perioada destul de lunga de tacere (eu cand sunt trista tac :)) pentru ca te-am urmarit si apreciat pe tine, pe forum, la vremea aceea. si nu mi-ai parut jamais ün clovn"ci o persoana deosebit de inteligenta si cu f. mult umor. E drept ca aveam despre tine reprezentarea unei persoane vorbarete si dinamice, mai in varsta si grasa  (ca asa te autoironizai tu, aiurea, pe aici ;D).
Da, am auzit si despre Carol ca nu este atat de vorbareata in realitate, ca pe forum, da-n rest ca ar fi ceea ce pare, de aceea-mi doresc sa o cunosc. :)

cu ce ne transportam, deci? cu bicicletele cat am face?  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #151 : Joi, 09 August 2012, 22:08 »
Nu esti la curent.... 313! Dar n-are statie la Tulcea....

a, daaa?  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #152 : Vineri, 10 August 2012, 01:14 »
Ce vreau sa-ti zic este ca nimic nu e ceea ce pare a fi si tot ceea ce pare a fi este!  :) Am stat in camera la Cozia cu Caroline si a fost o liniste.... asurzitoare!  :)

Bre, cand pisica nu-i acasa...  ;D
Eu as zice ca a fost o liniste linistitoare, Maria!  ;) Lucru care nu se poate spune si despre dans... de la Rev pana la Rasnov.  *|*

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #153 : Vineri, 10 August 2012, 07:27 »
Da, da, da, asa-i. Mie mi-a fost bine. :) Ce sa facem si noi, cand pisica nu-i acasa mai punem de-o barfa mica pe-aici… :D  Stai sa vezi cand o sa citeasca Florin…  :giggle:  Ca si-a facut cont… Si, ca sa nu fie nici o confuzie, la nume si-a adaugat… numarul de kilograme… :2funny:
Florin e un tip fain si la dans chiar ca e maestru! Io una abia astept sa-l invartesc prin Crisan pe-acolo!  :dance: Nu l-am intrebat daca stie sa inoate... >:D

Asadar: cine aduce muzici si cum ajungem si noi mai... lin la Tulcea?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #154 : Vineri, 10 August 2012, 08:55 »
Da, da, da, asa-i. Mie mi-a fost bine. :) Ce sa facem si noi, cand pisica nu-i acasa mai punem de-o barfa mica pe-aici… :D  Stai sa vezi cand o sa citeasca Florin…  :giggle:  Ca si-a facut cont… Si, ca sa nu fie nici o confuzie, la nume si-a adaugat… numarul de kilograme… :2funny:
Florin e un tip fain si la dans chiar ca e maestru! Io una abia astept sa-l invartesc prin Crisan pe-acolo!  :dance: Nu l-am intrebat daca stie sa inoate... >:D

Asadar: cine aduce muzici si cum ajungem si noi mai... lin la Tulcea?

cate kilograme are, sa nu-l confundam?  ;D
acuma, daca si-a facut cont si citeste, moderez laudele....mda, mda, danseaza binisor... ;D ;D

L.E. o fi cela cu 69? :faint: n-o fi semnul lui zodiacal rotit la 90 de grade, ca la Kama Sutra sigur nu s-a gandit. ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #155 : Vineri, 10 August 2012, 09:28 »
 Chiar el!  :giggle: Nu stiu la ce s-o fi gandit...

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #156 : Vineri, 10 August 2012, 09:39 »
A pus pe ritm si Rasnovul si, mai ales, ditamai Cheile Nerei  ;D  - unde si-a dat masura intregului sau talent!  :2funny:   :dance:   :thumbup: 

...Ce vreau sa-ti zic este ca nimic nu e ceea ce pare a fi si tot ceea ce pare a fi este!  :) Am stat in camera la Cozia cu Caroline si a fost o liniste.... asurzitoare!  :)

doua femei destepte, frumoase si fara taca taca taca?! mi-ar placea sa impart camera cu voi intr-una din excursii! no hidden catch, parol fetelor!  :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #157 : Vineri, 10 August 2012, 09:47 »
vestea proasta este ca de data asta Maria sta in camera cu mine, moi, je.  ;D ( a ramas asa, Maria, ca discutasem asta acum muuult timp?)

Chiar el!  :giggle: Nu stiu la ce s-o fi gandit...

nu stim, nu stim, nu stim.... da' baunim.  :giggle: :giggle: :giggle:

ah, ca mi-am amintit...dansator avem, da' un domn de curtat hartuitor, pentru care sa ne concuram, sicanam, la limita incaieram  :2funny:, avem? adica un domn care sa aduca la lumina soarelui esenta feminitatii?  ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #158 : Vineri, 10 August 2012, 09:57 »
Ma uit la lista si cum nu-s nickname-urile nu prea recunosc. Vad ca mai sunt Delia din Brasov (super!) si Paulette - izvor nesecat de poante  :), insa in rest....nu recunosc. Oti nu e? :'(
parca se inscrisese si Guess, nu?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #159 : Vineri, 10 August 2012, 10:02 »
Nu-i problem, ne "recunoastem" acolo. Vad ca mai sunt doua locuri libere, asa ca fetele daca vor...  :)
de data asta Maria sta in camera cu mine, moi, je.  ( a ramas asa, Maria, ca discutasem asta acum muuult timp?)
...
da' un domn de curtat hartuitor, pentru carea sa ne concuram, sicanam, la limita incaieram  :2funny:, avem? adica un domn care sa aduca la lumina soarelui esenta feminitatii?  ;D ;D
Oui, Madame!  :)

Pai poate vine Kurt Cobain din avatarul de mai sus...  :blush:
Pana una-alta sa va mai hartuiesc eu un pic (ca-s inghesuita rau cu timpul!): hai sa ne organizam cu transportul Bucuresti-Tulcea si retur!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #160 : Vineri, 10 August 2012, 10:13 »
Oui, Madame!  :)

Pai poate vine Kurt Cobain din avatarul de mai sus...  :blush:
Pana una-alta sa va mai hartuiesc eu un pic (ca-s inghesuita rau cu timpul!): hai sa ne organizam cu transportul Bucuresti-Tulcea si retur!

e parfait, Madame. :) Fii linistita, nici eu nu-s o mare vorbareata, nu tin sa fiu prima la baie si cand intru nu stau cu orele. si nu sforai.   ;D

that Kurt Cobain haits me, asa ca nu l-as hartui neam, asa cum fac de obicei cu domnii.  ;D ;D

cuget la transport dar vad ca-i gol, alb, nada in capul meu. sunt nula, nula la organizari de excursii interne. recunosc ca de obicei organizeaza altcineva iesirile prin tara. doar de cele de peste granita m-am ocupat eu, si acolo a fost simplu, ca-s n-spe companii de transport aerian. da' chiar, n-am putea merge cu elicopterul? ar fi o experienta noua. Cea mai exotica calatorie a fost aceea cand, plecati intr-o excursie cu un autocar, s-a defectat, si singura varianta gasita a fost continuarea parcursului in masini de politie din acelea cu care se transporta puscariasii. inutil sa povestesc ce distractie a fost in dube, privind peisajul printre gratii.  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #161 : Vineri, 10 August 2012, 10:26 »
Mmm, daca nu si nu cu masinile proprii si personale, uite ce-am gasit vizavi de Carrefour Orhideea (deci la metrou - statia Grozavesti, pe linia Preciziei, treci prin curtea supermarketului - si la stanga in sus iesi direct in autogara Augustina):
http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Tulcea/643-564.aspx?zi=2012-08-28
Cred ca cea de 7,00 ar fi numa' buna, ca cea de 9 ajunge la 13,30 - chiar cand pleaca "pasagerul", adica nava de transport persoane... (adica (,) catamaranul, ca pasagerul nu circula martea...)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #162 : Vineri, 10 August 2012, 10:29 »
mie mi se pare o varianta foarte posibila.  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #163 : Vineri, 10 August 2012, 11:16 »
Din Tulcea vom fi preluati de gazda noastra.

Offline lukady

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
...
« Răspuns #164 : Vineri, 10 August 2012, 11:23 »
vestea proasta este ca de data asta Maria sta in camera cu mine, moi, je.  ;D ( a ramas asa, Maria, ca discutasem asta acum muuult timp?)

nu stim, nu stim, nu stim.... da' baunim.  :giggle: :giggle: :giggle:

ah, ca mi-am amintit...dansator avem, da' un domn de curtat hartuitor, pentru care sa ne concuram, sicanam, la limita incaieram  :2funny:, avem? adica un domn care sa aduca la lumina soarelui esenta feminitatii?  ;D ;D

ati pus 'tzara la cale'' ??.... :2funny: