Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (18/72) > >>

anyasolo:
Gigi, pe mine m-ai trecut pe alta lista pt Delta, sau aici, apar doar cei care au confirmat prin plata aconto-ului pt aceasta tabara?

micaela:
inscrieti-ma si pe mine, va rog.

Mari_a:
Desi am fost de multe ori in Delta (ultima oara asta toamna  :D ), nu ma lasa inima sa nu merg si eu la Crisan!  :)  Pe-acolo n-am mai ajuns de prin 2007... Satul e intins pe vreo sapte kilometri de-a lungul canalului Sulina, vatra satului fiind situata pe partea dreapta, insa sunt case si pensiuni si pe stanga... (unde curentul electric a patruns mai tarziu...). Am facut atunci excursii la Mila 23, la Caraorman - unde e plaja cu nisip si se poate face baie in Dunare (fara teama de curenti, adica! altfel poti face baie oriunde); am fost la Letea - sat izolat, adevarat sat de pescari... ne-a asteptat padurarul cu un tractoras cu remorca si ne-a condus in vestita padure de stejari cu liane si cai salbatici... El a fost ghidul nostru acolo si ne-a vorbit mai ceva decat ghidul de la Antipa! Ne-am plimbat pe lacuri si canale, iar intr-o zi ne-am dus cu barca pana la plaja salbatica de la Sulina... si am facut baie in apa aia calda... albastra de mare amestecata cu cea verde a Dunarii... A fost superb! Nu mai vorbesc de senzatia pe care o ai cand, in barcuta fiind, trec pe langa tine vapoare imeeeeense....

micaela:
eu n-am mai fost in Delta de pe la 15 ani. de-abia astept.  :)

admin:
Am completat lista cu ultimele inscrieri, Maria si Micaela. Am sa transmit si Samizei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă