Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
Caroline:
Daca-mi amintesc bine, parca la Crisani am fost si eu acum 4 ani. Era un sat de lipoveni care vorbesc si romaneste si ruseste, cu case joase, drumuri prafuite si gradini/livezi pitoresti. Pensiunea era in curtea omului, unde era si o bucatarie de vara, un foisor pentru unelte de pescuit si copaci seculari. Pensiunea avea 2 sau 3 etaje (nu mai retin), jos era un living mare taranesc si in camere - aranjamente din scoici mari, ornamentale. Culori predominant calde - lemn, bej, protocaliu... Atunci era in constructie, daduse in folosinta doar vreo 3-4 camere si nu era conectata inca la curent, avea generator. O fi tot aia?!
admin:
Nu cred. Am fost tot cu Singles Camp, acum 2 ani, facusem un popas cu salupa si am mancat la o pensiune, Karma ii spunea. Crisan-ul nu este tocmai mic si sunt destul de multe case, pensiuni acolo. Noi am fost atunci doar pe faleza Dunarii, dar din salupa satul parea intins. Si nu tin minte sa fi vazut case pescaresti de care zici. Ar fi pitoresc, dar nu cred.
Caroline:
OK, ma bucur ca o sa vad altceva... abia astept! :thumbup:
admin:
Oricum nu o sa stam mult prin jurul casei, mai mult seara si dimineata. Doua zile sunt de excursie pe apa, una de pescuit....
Monique:
Gigi, numai din ce ai descris tu pana acum ma face sa-mi doresc sa treaca timpul mai repede; pentru mine e prima data cand vizitez Delta si cu siguranta va fi o experienta pe care nu o voi uita usor..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă