Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
rocky:
totusi sper sa se serveasca mincare si fara peste pe-acolo ... ca altfel va trebui sa car conserve dupa mine :-\
admin:
La toate pensiunile exista alternativa de a manca si altceva in afara de peste: broaste, scoici, raci... ;D ;D ;D
Guesswho:
--- Citat din: rocky din Vineri, 06 Aprilie 2012, 19:45 ---totusi sper sa se serveasca mincare si fara peste pe-acolo ... ca altfel va trebui sa car conserve dupa mine :-\
--- Terminare citat ---
si eu sper, ca nu-mi place pestele la nebunie....o masa/zi mi-ar fi de ajuns, asta ca sa nu zic ca am fost in Delta si n-am mancat peste...rocky, vad ca facem front comun la meniu ;)
iar ce propune admin...nu-mi suna comestibil, desi unii zic ca-s delicatese ::) tin cura de slabire fortat ;D
admin:
Glumesc evident. Asa ceva este destul de scump si rar gasesti la locatii sub 4*. Scoicile de apa dulce sunt destul de rare, raci n-am mai vazut de 10 ani, picioare de broasca am mancat sunt foarte gustoase, dar acum pe criza sunt si ele mai putin ciolanoase...
O sa facem un meniu alternativ, cu pui si porc sau chiar cu legume. Cand ajung la discutiile detaliate cu locatia aleasa, am sa solicit contractual, doua variante: una cu peste proaspat si una cu meniu normal si ovolactovegan.
Mie imi place pestele enorm, dar am tanjit si eu dupa o bucatica de carne, dupa ce am stat pe un ponton, 4 sau 5 zile, nu-mi amintesc, doar cu vin, cognac si peste. Atat. Si cate putina paine si mamaliga. Cand am ajuns in Tulcea, eram cu inca un amic care are aproape 2 m si mananca o galeata de mancare, Am comandat carne cu carne si cu carne. N-am plecat pana n-am speriat chelnerii de cat am putut manca. Asa ca va inteleg.
Guesswho:
tot in gluma, spun ca as refuza ceaiul de peste de la micul dejun :D si pranzul cu peste fugu gatit de un bucatar nepriceput....desi, la pranz parca n-ar mai fi gluma :faint:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă