Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
Guesswho:
Locatia va fi una noua sau vei alege una unde ati mai fost? (Desi, cred ca prea putin conteaza, am incredere ca vei alege ceva cel putin la fel de frumos) :)
Nu-s mare mancatoare (deci, nici de peste),de pescuit n-am habar, dar ma atrag mult locurile noi, iar Delta e unul din locurile unde inca n-am ajuns. Si voi intalni cativa din oamenii frumosi care scriu pe forum. Abia astept.
Clar, ma inscriu, te rog sa ma treci pe lista.
admin:
Am sa schimb locatia. Incerc sa gasesc ceva potrivit fiecarui grup si bineinteles dimensionez functie de numarul de participanti. De pescuit, cu siguranta ca veti invata. In fiecare an, s-a lasat cu pasiuni noi...
admin:
Pt inscriere, te rog intra pe forumularul de Inscriere in vacante, de pe prima pagina a site-ului. De acolo centralizez mai usor. Multumesc!
Guesswho:
Pai....oi invata sa si pescuiesc. De ce nu? Imi plac provocarile :)
Pescuitul il vad ca un hobby al barbatilor, nu stiu de ce....
Dar.......daca tot am vrut egalitate..... ::)
Daca nu ma "prinde" (noua pasine) o sa stau la plaja, asta stiu sigur ca-mi place. Sau fac poze pescarilor, pescaritelor, momelilor si ce-o iesi din balta ;)
Completez formularul, multumesc si eu. :)
admin:
Azi - maine ne mutam noi in pestera si asteptam sa vina femeile de la pescuit si vanatoare....
Nici nu-ti inchipui cate femei au acest hobby. E o balta aici langa Sibiel, au conditii foarte civilizate si bune si acolo tot timpul intalnesc femei ultra echipate si dotate cu bete, minciocuri, suporti, avertizoare, ma rog tot ce trebuie pt un profesionist la crap.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă