Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (47/72) > >>

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 26 August 2012, 09:14 ---Incep pregatirile...  ::)
Printre altele, se pare ca saptamana viitoare n-o sa murim deloc de cald in Delta, temperaturile maxime prevazute nu trec de 21 - 25 grade C, iar precipitatiile sunt foarte slabe. In schimb, minima minimelor este 12 grade C, in special marti in dimineata cand ajungem, dar nu numai...  :o

Eu m-am uitat aici:
http://vremea-online.ro/?location=delta

--- Terminare citat ---

pentru mine minunat, in bucuresti printre betoane e ca-n iad...abia astept sa va cunosc, sa vorbim, sa radem ...si am si-un chef de dans..maxim.. *|*..aseara am fost la ceva petrecere, si toata lumea era batuta-n cuie de scaun. asa ca trebuie sa scot parleala.. :giggle: n-am mai fost in delta, si strasnic ce mi-am dorit, da' pana acu' n-a fost sa fie..

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 26 August 2012, 13:01 ---pentru mine minunat, in bucuresti printre betoane e ca-n iad...abia astept sa va cunosc, sa vorbim, sa radem ...si am si-un chef de dans..maxim.. *|*..aseara am fost la ceva petrecere, si toata lumea era batuta-n cuie de scaun. asa ca trebuie sa scot parleala.. :giggle: n-am mai fost in delta, si strasnic ce mi-am dorit, da' pana acu' n-a fost sa fie..

--- Terminare citat ---

simtzesc eu ca suntem cel putin cativa care vom dantui strasnic si vom rade in acelasi mod.  :)

am pregatit 6 CD cu muzica de dantzuiala, in formate audio, ca-nteleg ca unealta de muzica din dotarea locatiei n-a aflat de DVD-uri si mp3-uri.  :) da' e muzica din secolul trecut, asa ca daca sunt doritori de manele contemporane, sa-si aduca la pachetel, ca eu de-astea n-am.

Caroline:

--- Citat din: micaela din Duminică, 26 August 2012, 15:10 ---am pregatit 6 CD cu muzica de dantzuiala, in formate audio, ca-nteleg ca unealta de muzica din dotarea locatiei n-a aflat de DVD-uri si mp3-uri.  :) da' e muzica din secolul trecut, asa ca daca sunt doritori de manele contemporane, sa-si aduca la pachetel, ca eu de-astea n-am.

--- Terminare citat ---

Aoleu, bine c-ai adus aminte, ca eu uitasem... acu' ma duc sa le pun in bagaj pe ale mele. Incep cu ABBA  :P si latino si termin cu muzica folk, asa ca daca are cineva contemporane, sa le aduca. Io manele inca n-am auzit pana acum la chefurile SC.  :giggle:
Aduce cineva laptop?
Nota bene, daca mai e cineva care pleaca din Sibiu nu stie inca, am vb cu Gigi, microbuzul pleaca la 3 dimineata... asa ca marti va fi o zi extrem de lunga...  :whistle:

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 26 August 2012, 17:56 ---Incep cu ABBA  :P si latino si termin cu muzica folk, .....

--- Terminare citat ---
yesss!!!!!!!  :yeah: :dance: :kissing:

luciamanta:
Vă doresc spor la pregătit bagajele, distracţie plăcută, drum bun şi să auzim numai de bine!  :) :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă