Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
Mamica:
--- Citat din: amicu din Duminică, 12 August 2012, 19:34 ---Hello . Am revenit. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masinuta in Delta. Asa cum v-am spus mai am 2 sau chiar 3 locuri libere in masina. Se baga careva? Masinuta e mai vechiuta dar are un superportbagaj. so? Astept propuneri. 8)
--- Terminare citat ---
Buna, amicu!
Eu vreau sa merg cu tine, daca mai ai loc (nu-mi dau seama din postarile de pe acest forum daca s-a mai anuntat cineva sau nu, de fapt nu am rabdare sa citesc!) Considera acest mesaj o comanda ferma, daca pot sa spun asa. Sunt Mariana Neacsa si numarul meu de tel este: 0731.349.000
micaela:
--- Citat din: deli_a din Luni, 20 August 2012, 10:50 ---Din fericire ptr. mine, iata, prietenia din SC trece si probele practice (a cata oara ?) :thumbup: si nu sunt lasata "de capul meu" in capitala. Sa traiesti, Mica ! sa fii sanatoasa si...sa fii iubita !!! :flori: (urarea am preluat-o de la tatal meu si imi place f.tare)
Abia astept sa ne reintalnim cat mai multi in Delta ! *|* mai e putin ! :D
--- Terminare citat ---
n-ai pentru ce, Delia. Multumesc, asemenea. :) Presimt o distractie mare in Delta, pe langa faptul ca va fi o delectare cu natura. :)
L.E. Doina mi-a dat manusile pe care le-a purtat in masina prin toata tara. cred ca sunt mai umblate ca mine, acum. ;D
--- Citat din: Mamica din Luni, 20 August 2012, 13:02 ---Buna, amicu!
Eu vreau sa merg cu tine, daca mai ai loc (nu-mi dau seama din postarile de pe acest forum daca s-a mai anuntat cineva sau nu, de fapt nu am rabdare sa citesc!) Considera acest mesaj o comanda ferma, daca pot sa spun asa. Sunt Mariana Neacsa si numarul meu de tel este: 0731.349.000
--- Terminare citat ---
mamica, amicu vad ca nu prea intra pe forum, dar iti pot spune ca locurile sunt ocupate deja, "telefonic", de o saptamana si ceva. Ia legatura cu cealalta Ana, care tocmai m-a sunat, si se ocupa de organizarea plecarii din Bucuresti, pentru ceilalti.
elenaguta:
deci mai sunt doua locuri libere pentru delta?
dauina:
--- Citat din: elenaguta din Luni, 20 August 2012, 15:06 ---deci mai sunt doua locuri libere pentru delta?
--- Terminare citat ---
Elena, cel mai bine suna la Samiza la agentie si iti spune ce si cum....
elenaguta:
Ai dreptate, multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă