Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
Geta D:
--- Citat din: lukady din Vineri, 10 August 2012, 11:38 ---nu... :oops:...
--- Terminare citat ---
ai nevoie de odihna ca sa iti revii dupa Maramures ;D
micaela:
--- Citat din: lukady din Vineri, 10 August 2012, 11:38 ---nu... :oops:...
--- Terminare citat ---
;D te-ai speriat.... glumeam. :)
Matei:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 10 August 2012, 10:02 ---Pai poate vine Kurt Cobain din avatarul de mai sus... :blush:
--- Terminare citat ---
daca reuseste sa-si rada barba si mustatile care i-au crescut "de la atata stat in apa", parca poti sa stii, face o incercare.
--- Citat din: micaela din Vineri, 10 August 2012, 10:13 ---that Kurt Cobain haits me, asa ca nu l-as hartui neam, asa cum fac de obicei cu domnii. ;D ;D
--- Terminare citat ---
be sure, kurt cobain does not hate you! (I hate, you hate, he/she hates :))
Caroline:
--- Citat din: Matei din Vineri, 10 August 2012, 13:28 ---daca reuseste sa-si rada barba si mustatile care i-au crescut "de la atata stat in apa", parca poti sa stii, face o incercare.
be sure, kurt cobain does not hate you! (I hate, you hate, he/she hates :))
--- Terminare citat ---
Il primim si cu barba si mustati. ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru? oO
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 13:54 ---Il primim si cu barba si mustati. ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru? oO
--- Terminare citat ---
sa zicem asa: sa vedem ce parere are si "my better half", daca i-ar placea sa mearga la cules de nuferi in delta... stiu ca termenul se refera la sot sau sotie, dar in cazul meu, pana nu o vad mare si pe orbita ei, ea va fi my better half si prioritatea mea dintai. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă