Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (35/72) > >>

Geta D:

--- Citat din: lukady din Vineri, 10 August 2012, 11:38 ---nu...  :oops:...

--- Terminare citat ---
ai nevoie de odihna ca sa iti revii dupa Maramures  ;D

micaela:

--- Citat din: lukady din Vineri, 10 August 2012, 11:38 ---nu...  :oops:...

--- Terminare citat ---

;D te-ai speriat.... glumeam.  :)

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 10 August 2012, 10:02 ---Pai poate vine Kurt Cobain din avatarul de mai sus...  :blush:

--- Terminare citat ---

daca reuseste sa-si rada barba si mustatile care i-au crescut "de la atata stat in apa", parca poti sa stii, face o incercare.

--- Citat din: micaela din Vineri, 10 August 2012, 10:13 ---that Kurt Cobain haits me, asa ca nu l-as hartui neam, asa cum fac de obicei cu domnii.  ;D ;D

--- Terminare citat ---
be sure, kurt cobain does not hate you! (I hate, you hate, he/she hates  :))

Caroline:

--- Citat din: Matei din Vineri, 10 August 2012, 13:28 ---daca reuseste sa-si rada barba si mustatile care i-au crescut "de la atata stat in apa", parca poti sa stii, face o incercare.
be sure, kurt cobain does not hate you! (I hate, you hate, he/she hates  :))

--- Terminare citat ---

Il primim si cu barba si mustati.  ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru?  oO

Matei:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 13:54 ---Il primim si cu barba si mustati.  ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru?  oO

--- Terminare citat ---

sa zicem asa: sa vedem ce parere are si "my better half", daca i-ar placea sa mearga la cules de nuferi in delta... stiu ca termenul se refera la sot sau sotie, dar in cazul meu, pana nu o vad mare si pe orbita ei, ea va fi my better half si prioritatea mea dintai. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă