Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hai-da-hai la Maramu’! Excursie in Maramures 2 – 5 august 2012

<< < (10/26) > >>

paulette:

--- Citat din: Vera Ra din Miercuri, 25 Iulie 2012, 20:13 ---M-am inscris si eu in aceasta excursie si la fel ca Lavinia sunt interesata de meniul vegetarian. Multumesc

--- Terminare citat ---

Si eu cu un meniu lacto-ovo-vegetarian... Multumesc..

Geta D:
ma inscriu si eu in clubul lacto-vegetarienilor  :strong:

iana:
Imi pare rau ca sunt nevoita sa postez acest mesaj.
M-am inscris in excursia pt. Maramures si am si achitat-o, dar nu mai pot participa.
Firma mea este intr-un proces de preluare si tot ce era programat pt. perioada de dupa 15 august s-a decalat incepand cu 1 august: semnare contract de munca, atributii job, etc.
Miza este mare si nu-mi pot permite sa lipsesc.
Din acest motiv intreb daca este cineva amator sa mearga in locul meu in aceasta excursie ?
Deoarece ma simt obligata fata de cei din Bucuresti care merg  in excursie deoarece transportul pana si de la destinatie a fost calculat pt. 7 persoane, pretul achitat nu reprezinta o prioritate pt. mine si putem discuta.
Daca exista vreun amator, il rog sa ma sune la nr. 0744 560 514 (Adriana).

danna n.:
Anunt important: Pentru cele care plecam din Bucuresti intalnirea e in parcarea mare de la Piata Victoriei la ora 5:00 AM :(. Stiu ca e devreme, da sa ajungem si noi pe lumina. Microbuzul e un Hyundai argintiu cu numarul B 28 EGH. Eu voi incerca sa fiu acolo cu 5 min mai devreme. Asa ca ne vedem acolo cu ochii carpiti de somn, da cu spiritul pregatit de aventura. Daca e pe jumatate cum a fost pe Transfagarasan sau la Cheile Nerei, e  :thumbup:. *|* :dance:

Mimi:
O.K.,Dana,inca o data multumiri pt.implicare in organizarea transportului!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă