Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hai-da-hai la Maramu’! Excursie in Maramures 2 – 5 august 2012

<< < (7/26) > >>

admin:
Lista de participanti, cu orasele din care vin fiecare:

1   M Paula   Iasi
2   Mihaela C   Iasi
3   B Celia   Cluj-Napoca
4   Dana N   Bucuresti
5   D Geta   Bucuresti
6   M Mimi   Voluntari (Bucuresti)
7   A C-tin   Timisoara
8   P Aurelia   Sibiu
9   M Neacsu   Bucuresti
10   Adriana D   Bucuresti
11   L Mariana   craiova
12   Lavinia P   Bucuresti
13.   Franciska -prietena Laviniei - Bucuresti
14.   Gigi - Sibiu

Deci:
7 din Bucuresti
2 din Iasi
2 Sibiu
1 Cluj - Napoca
1 Craiova
1 Timisoara

admin:
Incerc sa gasesc o solutie optima. Sunt posibile cateva variante, trebuie sa le analizez cu rabdare pe fiecare. Deocamdata ma gandesc la una care mi se pare cea mai viabila:
- un microbuz de 8 locuri plecat din Bucuresti cu cei de acolo si un microbuz (al meu) cu care sa transport pe cei din zona spre MM. Ar fi ideala aceasta solutie, dar nu stiu ce inseamna ca si costuri. Soferul de pe microbuzul de Bucuresti trebuie platit si pt drum si sa i se asigure cazarea.

Oricum de un microbuz care sa ne transporte pe toti, vom avea nevoie acolo local, pentru ca trebuie sa ne miscam in fiecare zi undeva, pana la urcarea pe Creasta Cocosului, pana la Sapanta, Cascada Cailor etc.

cixy1983:
Salut,

La ce pensiune se sta? Intreb pentru ca eu voi veni pe cont propriu vineri seara, dat fiind faptul ca nu voi putea lipsi de la serviciu in timpul saptamanii (no comment...  :( ).

Multumesc,
Celia

admin:
Am schimbat locatia pe care o prerezervasem. Am vrut sa adaptez totul la numarul de participanti si sa evit sa fim impreuna cu alt grup. Avem doua posibilitati, ambele foarte apropiate ca ce-mi doresc. Luni o sa comunic alegerea facuta.

admin:
Revin acum ca s-a finalizat Transfagarasanul pe urmatoarele doua actiuni: Cheile Nerei si Maramuresul. Pt actiunea pe a carui topic suntem:

Locatia pe care am ales-o si rezervat-o este Pensiunea Amethyst
Surdesti 455 , Maramures
(localitatea Surdesti, la o distanta de 20 km de Baia Mare, in directia Cavnic)
GPS
Latitudine: 47ş36'45
Longitudine: 23ş45'1
http://pensiunea-amethyst.ro/

Ca si varianta de transport:
- eu plec cu microbuz de 8 locuri din Sibiu - urmand sa iau de pe traseu pe cine doreste sa vina impreuna cu mine
- din Bucuresti ar putea pleca un microbuz de 8 locuri (7 + sofer), care sa-i aduca pe cei de acolo si care sa ramana la dispozitia lor pe perioada excursiei. Dana Nastasescu, impreuna cu care am fost pe Transfagarasan s-a oferit, la fel cum au facut-o Angelica si Florin pt Cheile Nerei, sa se intereseze de transport. V-a lua legatura cu fiecare dintre cei din Bucuresti, rugamintea este sa-i dati tot concursul pt a putea rezolva transportul in grupaj de acolo. Parerea mea este ca este varianta optima.
In situatia in care toti cei din Bucuresti sunt de acord cu varianta urmeaza ca transportul local (Borsa, Sapanta, etc) sa se faca cu cele doua microbuze, al meu si cel cu care vin cei din Bucuresti. Pt ca eu la acest tip de excursii, acopar doar motorina pe care o consum, pt a fi echitabili cu cei din Bucuresti, care evident ca au sa aiba alt tarif fata de cei care merg cu mine, vom aduna costul motorinei consumate de mine si costul per km inmultit cu numarul de km traseu local (aici ma refer doar la transportul in zona - nu si la cel Bucuresti - Surdesti) si-l impartim la cati suntem. Asa este mai corect si toti au sa achite acelasi tarif pt transportul local.

Parerea mea este ca ora de plecare ar trebui sa fie undeva dis de dimineata (5.00 - 5.30), pt a se ajunge pana la 17.00 la Surdesti. Un microbuz de 8 locuri, se va strecura mai usor pe sosea decat unul de 14-18 locuri, care are si limitare de viteza din cauza regimului de transport si va va aduce mai repede decat a facut-o cel de anul trecut.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă