Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hai-da-hai la Maramu’! Excursie in Maramures 2 – 5 august 2012

<< < (23/26) > >>

Mamica:
La multi ani, Gigi!
Sa ne traiesti, sa fii sanatos, sa fii iubit ! :flori:

lukady:

--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 08 August 2012, 15:45 ---Hai noroc Luca! Daca le-ai descarcat e bine. Trebuie sa le dezarhivezi cu winzip sau alt program de arhivat. Dupa aceea le vezi normal ca pe orice poza. Bine ai venit pe forum, sa auzim numai de bine  :thumbup:

--- Terminare citat ---

le-am ''rezolvat''...acum am primit si de la Paula...nu prea vad ca scriu cei care au fost cu noi la Maramu'...trebuie sa intru la alt subiect ?  ???

Geta D:

--- Citat din: lukady din Vineri, 10 August 2012, 11:15 ---le-am ''rezolvat''...acum am primit si de la Paula...nu prea vad ca scriu cei care au fost cu noi la Maramu'...trebuie sa intru la alt subiect ?  ???

--- Terminare citat ---
ca sa vorbesti pe forum  trebuie sa intri in "Single camp in zona" - acolo este pe localitati
"fetele tale"  :)  de la Maramures le gasesti pe "Bucuresti"

paulette:

--- Citat din: Dinu Geta din Vineri, 10 August 2012, 11:48 ---ca sa vorbesti pe forum  trebuie sa intri in "Single camp in zona" - acolo este pe localitati
"fetele tale"  :)  de la Maramures le gasesti pe "Bucuresti"

--- Terminare citat ---

Cum adica, Getutzo? Ma muti si pe mine in Bucuresti?  :) Mai-mai ca-mi vine sa ma mut cand  vad ce fain si cu cat elan va organizati voi acolo cu iesirile de week-end.... Sunt invidioasa de-a dreptul...

Geta D:

--- Citat din: paulette din Vineri, 10 August 2012, 12:05 ---Cum adica, Getutzo? Ma muti si pe mine in Bucuresti?  :) Mai-mai ca-mi vine sa ma mut cand  vad ce fain si cu cat elan va organizati voi acolo cu iesirile de week-end.... Sunt invidioasa de-a dreptul...

--- Terminare citat ---
:kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă