Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 2 5 august 2012
Mamica:
La multi ani, Gigi!
Sa ne traiesti, sa fii sanatos, sa fii iubit ! :flori:
lukady:
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 08 August 2012, 15:45 ---Hai noroc Luca! Daca le-ai descarcat e bine. Trebuie sa le dezarhivezi cu winzip sau alt program de arhivat. Dupa aceea le vezi normal ca pe orice poza. Bine ai venit pe forum, sa auzim numai de bine :thumbup:
--- Terminare citat ---
le-am ''rezolvat''...acum am primit si de la Paula...nu prea vad ca scriu cei care au fost cu noi la Maramu'...trebuie sa intru la alt subiect ? ???
Geta D:
--- Citat din: lukady din Vineri, 10 August 2012, 11:15 ---le-am ''rezolvat''...acum am primit si de la Paula...nu prea vad ca scriu cei care au fost cu noi la Maramu'...trebuie sa intru la alt subiect ? ???
--- Terminare citat ---
ca sa vorbesti pe forum trebuie sa intri in "Single camp in zona" - acolo este pe localitati
"fetele tale" :) de la Maramures le gasesti pe "Bucuresti"
paulette:
--- Citat din: Dinu Geta din Vineri, 10 August 2012, 11:48 ---ca sa vorbesti pe forum trebuie sa intri in "Single camp in zona" - acolo este pe localitati
"fetele tale" :) de la Maramures le gasesti pe "Bucuresti"
--- Terminare citat ---
Cum adica, Getutzo? Ma muti si pe mine in Bucuresti? :) Mai-mai ca-mi vine sa ma mut cand vad ce fain si cu cat elan va organizati voi acolo cu iesirile de week-end.... Sunt invidioasa de-a dreptul...
Geta D:
--- Citat din: paulette din Vineri, 10 August 2012, 12:05 ---Cum adica, Getutzo? Ma muti si pe mine in Bucuresti? :) Mai-mai ca-mi vine sa ma mut cand vad ce fain si cu cat elan va organizati voi acolo cu iesirile de week-end.... Sunt invidioasa de-a dreptul...
--- Terminare citat ---
:kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă