Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012  (Citit de 62095 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re: excursie
« Răspuns #60 : Joi, 28 Iunie 2012, 08:55 »
Mai putin Florin I(prima pozitie).L-am sunat de mai multe ori si mi se da automat apel respins.I-am trimis si un mail,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Gigi,Samiza cer ajutor.
mi-am adus aminte...florin mi-a fost copilot pe transalpina si daca nu raspunde la tel, sigur e prin tari straine in holiday...un pic zabava....
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Mari_a

• Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #61 : Joi, 28 Iunie 2012, 09:12 »
 ;D   E la mare! Are doua telefoane (mai sigur il gasesti pe cel de Vodafone). O sa-l caut si eu azi, sa-i zic sa citeasca pe-aici. Dar, dupa cate il cunosc, sigur va fi de acord cu transportul in comun  :D

Offline angelica6767

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Re:
« Răspuns #62 : Joi, 28 Iunie 2012, 12:10 »
OK.Multumesc mult pentru ajutor.Pe Florin l-am sunat pe un nr. de Vodafone.Cu Florin si cu Mari_a care s-a inscris in locul lui Raluca suntem 16.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #63 : Joi, 28 Iunie 2012, 12:19 »
Am vorbit cu el: acum a intrat in tara, a fost plecat... E de acord cu microbuzul - Angelica asteptam sa ne zici unde sa ne prezentam cu banii. Si multumim!

Offline angelica6767

• Newbie
  • *
Re:
« Răspuns #64 : Joi, 28 Iunie 2012, 13:48 »
Multumesc si eu Mari_a.Si eu, si Florin Z.cautam.Cum aflam ceva,imediat va voi anunta.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #65 : Joi, 28 Iunie 2012, 14:50 »
Dragii mei prieteni care merg la Cheile Nerei.Astazi am luat legatura cu Florin Z si   o sa ne ocupam de inchirierea microbuzului.Deocamdata am vorbit cu cei din Bucuresti si au spus toti ca sunt de acord.Mai putin Florin I(prima pozitie).L-am sunat de mai multe ori si mi se da automat apel respins.I-am trimis si un mail,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Gigi,Samiza cer ajutor.Poate mai vorbiti cu el,va mai suna pe voi.O sa mai incerc si maine.Ar mai fi o problema.Raluca de la pozitia 6 nu merge in excursia asta,S-a creat o confuzie.Deci,ar mai fi un loc liber.Asteptam amatori.Am vorbit si cu fetele din Pitesti.Si ele sunt de acord.Ar mai fi Mihaela M din Braila pe care o sa o sun maine,dar daca citeste acest mesaj,sa spuna daca este de acord sa vina in Bucuresti si sa pleca cu microbuzul.Mai este o fata din Tg Jiu,S.Mihaela.Nu stiu daca o putem lua de pe drum.Deci cei care sunt de acord cu aceasta varianta sunt in nr.de 14.Daca ar fi cineva sa ocupe si locul liber am fi 15.Eu si cu Florin incercam sa gasim varianta cea mai ieftina.Cand vom avea un raspuns sigur si in ceea ce priveste pretul,eu am sa iau legatura cu fiecare in parte.Daca aveti vreo intrebare,puteti sa ma sunati sau daca aveti vreo alta idee.
Buna Angelica!!
Aici Braila!Sunt Teodora, de Mihaela din Braila iti pot spune ca nu putem lua legatura cu ea decat dupa 2 iulie cand revine in tara, iar despre mine iti pot spune ca voi sta o zi la Sibiel , apoi voi veni dinspre Sibiu catre Cheile Nerei!
 :dance: :thumbup: :kissing:As dori totusi daca poti sa luam leg telefonic,adresa mea de e-mail este theo365@yahoo.com

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #66 : Joi, 28 Iunie 2012, 17:47 »
nici cu mine(poz 3) nu ai vorbit, dar sunt pentru......

Nici cu mine nu s-a luat legatura...Dana de la pozitia 19. Si eu sunt interesata de transport din Bucuresti. Gigi a spus ca a dat datele mele de contact mai departe...As vrea sa stiu cu cine trebuie sa ma intalnesc si unde ca sa platesc transportul.

Offline angelica6767

• Newbie
  • *
Re:
« Răspuns #67 : Joi, 28 Iunie 2012, 19:40 »
Dana,stai linitita.Eu o sa te anunt unde si cu cine sa te intalnesti sa platesti transportul.Pe lista mea esti la nr.20 si stiam de la Gigi ca esti de acord.De aceea nu te-am sunat.Eu si cu Florin am inceput sa cautam un microbuz pe care sa-l inchiriem la un pret bun,dar sa fie si in buna stare de functionare.In momentul in care il gasim, ii voi contacta pe toti si vom stabili locul de intalnire.

Offline danna n.

• Full Member
« Răspuns #68 : Joi, 28 Iunie 2012, 22:04 »
Ok, Angelica! Multumesc! :yeah:

Offline Mihaela39

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Transport microbuz
« Răspuns #69 : Luni, 02 Iulie 2012, 16:30 »
Buna Angelica,
Am citit astazi tot ce s-a scris pe forum in ultimele 2 saptamani, cat am lipsit din tara.
Spun si eu DA pentru transportul cu microbuzul din Bucuresti catre Cheile Nerei.
Astept detalii legate de suma exacta necesara si mai ales niste date pentru a putea face transferul  bancar al sumei respective, avand in vedere ca eu locuiesc in Braila.
Pentru un contact mai facil adresa mea este "marmih_72@yahoo.com".
Multumesc, Mihaela M - Braila

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #70 : Marți, 03 Iulie 2012, 07:35 »
Am inceput ziua de zi discutand cu Samiza de problema posibilelei renuntari a Mihaelei39 la excursia din Spania, incercand sa gasim solutii. In context mi-a spus ca a trimis mai multe Email-uri pt efectuarea platii finale pt excursia de pe Cheile Nerei, dar ca inca nu i s-a raspuns de catre toti participantii, prin efectuarea platii finale. Noi suntem plecati pana in 17, cand ne intorcem ramane foarte putin timp pt inchiderea situatiei cu proprietara pensiunii de acolo, asa ca insista catre voi pt a achita ce a mai ramas.  Am rugamintea sa achitati diferenta ramasa, astfel incat sa poata si ea in agentie, sa-si inchida plata catre locatie.

Offline danna n.

• Full Member
« Răspuns #71 : Marți, 03 Iulie 2012, 17:42 »
Am achitat chiar azi diferenta pentru Cheile Nerei si chiar pentru Maramures! Astept sa ma contacteze Angelica pentru a achita si transportul pana acolo! :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #72 : Miercuri, 04 Iulie 2012, 10:23 »
Intrarea are sa se faca joi seara, [...]
Program
Joi seara la ajungerea in locatie va fi doar pentru acomodare, relaxare si apoi odihna. Dupa cina se poate ramane in foisor la o poveste.
Stiu ca este devreme, insa Angelica, te rog ca atunci cand vei sti, sa ne scrii aici si cam pe la ce ora se preconizeaza a se pleca din Bucuresti cu microbuzul... Multumesc!
(Pentru mine este important sa stiu din timp daca voi mai putea trece pe la serviciu joi dimineata. Daca se va pleca la prima ora, atunci trebuie inca de pe acum sa fac plecaciuni colegelor...  :worthy: )

Offline angelica6767

• Newbie
  • *
Re:
« Răspuns #73 : Joi, 05 Iulie 2012, 14:47 »
Dragii mei prieteni,in sfarsit am reusit eu impreuna cu Florin Z.sa gasim un microbuz 19+1.Fiindca acest microbuz nu prea are loc de bagaje,Florin a reusit sa negocieze pentru o remorca pentru bagaje.Pretul final este de 150 de lei dus-intors.In acest pret este introdus si cazarea soferului.Microbuzul este nou,2012.Se va da un avans,pe care o sa-l dea Florin,iar  banii o sa-i strangem la plecare.Plecarea s-a stabilit la ora 7.30.Locul de intalnire va fi pe langa benzinaria Agip de la metrou Pacii,Militari.Eu am sa iau legatura telefonic cu fiecare.Theo si cu Mihaela din Braila,ar trebui sa plecati mai devreme pentru a ajunge in Bucuresti cel tarziu la 6.30.Dar,cel mai bine ar fi sa plecati de miercuri dupa-amiaza sau mai spre seara in asa fel incat sa va puteti odihni.Va invit la mine cu cea mai mare placere.Va mai ganditi.Daca are cineva ceva de spus ,daca este vreo problema cu suma de transport,cu ora plecarii,cu locul de intalnire,sa-mi spuna pe sait sau la telefon.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #74 : Joi, 05 Iulie 2012, 15:26 »
perfect, vesti bune !  :applause: