Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012  (Citit de 62040 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012
« Răspuns #45 : Marți, 26 Iunie 2012, 20:03 »
Ok, Doru, ne vedem acolo!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #46 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 08:24 »
Lista este deci inchisa.

Pt transport, asa cum am discutat, am transmis Angelei si lui Florin listele cu participanti. Unii au raspuns Email-ului meu de consultare in ceea ce priveste transportul pana acolo, altii nu. Rugamintea este sa le raspundeti lor, astfel incat sa poata evalua exact situatia si sa stie ce microbuz sa inchirieze.
Vor fixa o zi de intalnire pt colectarea banilor de transport, asta dupa ce in prealabil au gasit masina si stiu cat costa (dar pt care pas va spuneam ca este foarte important sa stie numarul exact de participanti).
Daca nu raspundeti, ei trateaza acest lucru ca si NU transportului cu microbuzul, intelegand ca va descurcati singuri pana acolo. Deci va rog raspundeti si fiti prezenti in ziua de colactare a avansului la locul stabilit de ei.

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #47 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 15:19 »
hei, frumosilor! vreau sa ma asigur ca nu se face o confuzie: poz 6. Raluca C nu sunt eu. Mai e cineva cu nume asemanator ?  ??? as fi venit, dar am fost la Nera anul trecut. Am scris Samizei pe e-mail acest info.
bafta, o sa va placa! (ce frumos a fost si la Nera !...) iertare anticipat daca iar au iesit incurcaturi!  :-*
raluca

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #48 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 16:06 »
am confirmat azi telefonic Angelicai ca sunt pentru microbuz dar daca deja nu se raspunde mailurilor / telefoanelor pt adunare bani microbuz si nu ne facem 18 oameni deja suma de 137 lei / persoana (sau cat era ca nu am retinut exact) nu va fi suficienta pt asa ceva , la 10 oameni confirmati probabil ca va fi de plata peste 150-160 lei de om pt inchiriere masina , plata sofer (+ cazare - masa sofer) ...
pai daca merg eu cu masina si mai iau 3 cu mine de bugetul asta (4*150 lei) ajung in Viena si inapoi !  :slap:
ma scuzati, numai eu nu mai facusem figuri la iesirile de grup  :giggle:
concluzia e ca eu sunt de acord cu microbuzul  numai in conditii de eficienta economica ! wow , ce frumos ma exprim !!!  :coolsmiley:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 16:50 »
Eu am dat un cost aproximativ, 0,5 EUR/km pt microbuz de 20 persoane. Exista microbuze si mai mici, cu alt tarif, se mai poate si negocia.

Aveti un pic de rabdare, mai este ceva timp pana atunci si nu spargeti inca grupul, pt ca atunci chiar nu se mai poate face nimici. Nu este un loc in care se ajunge foarte usor si de preferat sa se mearga grupat. Doar azi le-am dat listele, Angelica a spus ca suna, sa fie mai sigura, asa ca apreciatii efortul si ajutati-o.

Socoteala cu masina personala, nu este departe de microbuz in astfel de situatii. Fac o proiectie: 4 persoane in masina, 1100 km, un consum mediu de 8 litri/100, fac ca suma doar de combustibil 480 RON. 

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #50 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 17:54 »
Si eu am achitat un avans pentru excursie si sunt interesata de transportul cu microbuzul din Bucuresti! Nu stiu daca Angelica are si numarul meu de tel.  :(

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 19:11 »
Da, i l-am dat.

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #52 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 19:38 »
Multumesc, Gigi! Toate cele bune! :thumbup:

Offline elena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #53 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 21:02 »
Buna tuturor

sunt Elena P din Bucuresti (pozitia 15 in ultima lista) si doresc transportul cu microbuzul. Astept sa fiu anuntata cand si unde tb sa platesc pt transport.

:)

Offline angelica6767

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
excursie
« Răspuns #54 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:02 »
Dragii mei prieteni care merg la Cheile Nerei.Astazi am luat legatura cu Florin Z si   o sa ne ocupam de inchirierea microbuzului.Deocamdata am vorbit cu cei din Bucuresti si au spus toti ca sunt de acord.Mai putin Florin I(prima pozitie).L-am sunat de mai multe ori si mi se da automat apel respins.I-am trimis si un mail,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Gigi,Samiza cer ajutor.Poate mai vorbiti cu el,va mai suna pe voi.O sa mai incerc si maine.Ar mai fi o problema.Raluca de la pozitia 6 nu merge in excursia asta,S-a creat o confuzie.Deci,ar mai fi un loc liber.Asteptam amatori.Am vorbit si cu fetele din Pitesti.Si ele sunt de acord.Ar mai fi Mihaela M din Braila pe care o sa o sun maine,dar daca citeste acest mesaj,sa spuna daca este de acord sa vina in Bucuresti si sa pleca cu microbuzul.Mai este o fata din Tg Jiu,S.Mihaela.Nu stiu daca o putem lua de pe drum.Deci cei care sunt de acord cu aceasta varianta sunt in nr.de 14.Daca ar fi cineva sa ocupe si locul liber am fi 15.Eu si cu Florin incercam sa gasim varianta cea mai ieftina.Cand vom avea un raspuns sigur si in ceea ce priveste pretul,eu am sa iau legatura cu fiecare in parte.Daca aveti vreo intrebare,puteti sa ma sunati sau daca aveti vreo alta idee.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re: excursie
« Răspuns #55 : Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:05 »
Deocamdata am vorbit cu cei din Bucuresti si au spus toti ca sunt de acord.Mai putin Florin I(prima pozitie).L-am sunat de mai multe ori si mi se da automat apel respins.
nici cu mine(poz 3) nu ai vorbit, dar sunt pentru......
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline angelica6767

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Re:
« Răspuns #56 : Joi, 28 Iunie 2012, 07:26 »
Cei cu care nu am vorbit erau trecuti pe lista de la Gigi ca sunt de acord.Eu am vorbit cu cei care nu au dat nici un raspuns.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #57 : Joi, 28 Iunie 2012, 08:01 »
Da, intradevar cu Raluca a fost o confuzie. Mi-a spus Samiza aseara. Am si scos-o din lista. Da, mai este un loc.

Florin raspunde intotdeauna. Cu siguranta este plecat undeva. Noi pana luni suntem prinsi cu nunta unei foarte bune prietene si nu avem cum sa ne ocupam decat asa, printre ele de celealte probleme. De maine eu stau la Sibiel pana luni, deci doar tf sunt disponibil si asta daca am tf deschis. Daca pana luni Florin nu raspunde, am sa-l sun si eu.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #58 : Joi, 28 Iunie 2012, 08:07 »
admin, ma inscriu eu pe acel loc. O sa o sun azi pe Samiza.
In legatura cu transportul, atata timp cat nu sunt eu nevoita sa conduc, sunt de acord cu ceea ce hotaraste majoritatea.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re:
« Răspuns #59 : Joi, 28 Iunie 2012, 08:45 »
Cei cu care nu am vorbit erau trecuti pe lista de la Gigi ca sunt de acord.Eu am vorbit cu cei care nu au dat nici un raspuns.
ok, scuze..... :worship:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!