Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 – 29 iulie 2012

<< < (19/33) > >>

Mari_a:
Auzi, " la pescuit de marinari"!  :2funny:

Eu acum am vazut ca sunt o multime de super-super poze pe topicul de anul trecut...  8)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1060.msg53268.html#msg53268

bi_anca:
Maria ai grija cu cine ma inlocuiesti.....la dormit bineinteles :)

O sa stam de vorba despre asta la sfarsitul saptamanii viitoare cand sper ca voi ajunge la Bucuresti.

In ceea ce il priveste pe Nickyblu il rog sa imi lase cheia de la apartament (asa cum ne-am inteles) tinand cont ca voi fi in zona si poate voi avea nevoie. Se pare ca vom face schimb de destinatie...el la munte, eu la mare :dance:
Eu ti-as lasa cheia de acasa dar trebuie sa stai si cu tata :P

Caroline:

--- Citat din: bi_anca din Luni, 09 Iulie 2012, 17:07 ---In ceea ce il priveste pe Nickyblu il rog sa imi lase cheia de la apartament (asa cum ne-am inteles) tinand cont ca voi fi in zona si poate voi avea nevoie. Se pare ca vom face schimb de destinatie...el la munte, eu la mare :dance:

--- Terminare citat ---

What the Hell is goin'on here?!  :o Bi_anca, voi va "inscrieti" la Cheile Nerei si de fapt ajungeti la mare?  oO Si eu nu stiu nimic?!  |o

nickyblu:

--- Citat din: bi_anca din Luni, 09 Iulie 2012, 17:07 ---In ceea ce il priveste pe Nickyblu il rog sa imi lase cheia de la apartament (asa cum ne-am inteles) tinand cont ca voi fi in zona si poate voi avea nevoie.

--- Terminare citat ---
Anca, vezi ca o sa-ti ia ceva timp sa descui usa ca sunt 4 chei diferite. O sa le las la vecina intr-o punga. Vezi sa nu pierzi punga, ca e de firma  ;)

bi_anca:
Carolina, ca sa te lamuresc, Nickyblu merge pe Cheile Nerei si pt ca nu mai sunt locuri eu o sa merg la mare....poate ma invata cineva sa inot ;)

Nickyblu, o sa am grija de punga ta ca de propria-mi punga :giggle:

Chiar ce faci intre Transfagarasan si Cheile Nerei?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă