Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
dauina:
--- Citat din: angelica6767 din Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:02 ---Deocamdata am vorbit cu cei din Bucuresti si au spus toti ca sunt de acord.Mai putin Florin I(prima pozitie).L-am sunat de mai multe ori si mi se da automat apel respins.
--- Terminare citat ---
nici cu mine(poz 3) nu ai vorbit, dar sunt pentru......
angelica6767:
Cei cu care nu am vorbit erau trecuti pe lista de la Gigi ca sunt de acord.Eu am vorbit cu cei care nu au dat nici un raspuns.
admin:
Da, intradevar cu Raluca a fost o confuzie. Mi-a spus Samiza aseara. Am si scos-o din lista. Da, mai este un loc.
Florin raspunde intotdeauna. Cu siguranta este plecat undeva. Noi pana luni suntem prinsi cu nunta unei foarte bune prietene si nu avem cum sa ne ocupam decat asa, printre ele de celealte probleme. De maine eu stau la Sibiel pana luni, deci doar tf sunt disponibil si asta daca am tf deschis. Daca pana luni Florin nu raspunde, am sa-l sun si eu.
Mari_a:
admin, ma inscriu eu pe acel loc. O sa o sun azi pe Samiza.
In legatura cu transportul, atata timp cat nu sunt eu nevoita sa conduc, sunt de acord cu ceea ce hotaraste majoritatea.
dauina:
--- Citat din: angelica6767 din Joi, 28 Iunie 2012, 07:26 ---Cei cu care nu am vorbit erau trecuti pe lista de la Gigi ca sunt de acord.Eu am vorbit cu cei care nu au dat nici un raspuns.
--- Terminare citat ---
ok, scuze..... :worship:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă