Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
admin:
Ok, Doru, ne vedem acolo!
admin:
Lista este deci inchisa.
Pt transport, asa cum am discutat, am transmis Angelei si lui Florin listele cu participanti. Unii au raspuns Email-ului meu de consultare in ceea ce priveste transportul pana acolo, altii nu. Rugamintea este sa le raspundeti lor, astfel incat sa poata evalua exact situatia si sa stie ce microbuz sa inchirieze.
Vor fixa o zi de intalnire pt colectarea banilor de transport, asta dupa ce in prealabil au gasit masina si stiu cat costa (dar pt care pas va spuneam ca este foarte important sa stie numarul exact de participanti).
Daca nu raspundeti, ei trateaza acest lucru ca si NU transportului cu microbuzul, intelegand ca va descurcati singuri pana acolo. Deci va rog raspundeti si fiti prezenti in ziua de colactare a avansului la locul stabilit de ei.
craluca:
hei, frumosilor! vreau sa ma asigur ca nu se face o confuzie: poz 6. Raluca C nu sunt eu. Mai e cineva cu nume asemanator ? ??? as fi venit, dar am fost la Nera anul trecut. Am scris Samizei pe e-mail acest info.
bafta, o sa va placa! (ce frumos a fost si la Nera !...) iertare anticipat daca iar au iesit incurcaturi! :-*
Plusar:
am confirmat azi telefonic Angelicai ca sunt pentru microbuz dar daca deja nu se raspunde mailurilor / telefoanelor pt adunare bani microbuz si nu ne facem 18 oameni deja suma de 137 lei / persoana (sau cat era ca nu am retinut exact) nu va fi suficienta pt asa ceva , la 10 oameni confirmati probabil ca va fi de plata peste 150-160 lei de om pt inchiriere masina , plata sofer (+ cazare - masa sofer) ...
pai daca merg eu cu masina si mai iau 3 cu mine de bugetul asta (4*150 lei) ajung in Viena si inapoi ! :slap:
ma scuzati, numai eu nu mai facusem figuri la iesirile de grup :giggle:
concluzia e ca eu sunt de acord cu microbuzul numai in conditii de eficienta economica ! wow , ce frumos ma exprim !!! :coolsmiley:
admin:
Eu am dat un cost aproximativ, 0,5 EUR/km pt microbuz de 20 persoane. Exista microbuze si mai mici, cu alt tarif, se mai poate si negocia.
Aveti un pic de rabdare, mai este ceva timp pana atunci si nu spargeti inca grupul, pt ca atunci chiar nu se mai poate face nimici. Nu este un loc in care se ajunge foarte usor si de preferat sa se mearga grupat. Doar azi le-am dat listele, Angelica a spus ca suna, sa fie mai sigura, asa ca apreciatii efortul si ajutati-o.
Socoteala cu masina personala, nu este departe de microbuz in astfel de situatii. Fac o proiectie: 4 persoane in masina, 1100 km, un consum mediu de 8 litri/100, fac ca suma doar de combustibil 480 RON.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă