Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
admin:
M-am uitat acum pe structura de camere a Pensiunii Dora, cea la care o sa stam, la fel ca si anul trecut. Are 22-23 de locuri in camere, depinde de par/impar la baieti si fete. Deci ar mai fi practic maxim un loc (am sters-o de pe lista pe Rialta B - care a comunicat ca nu o sa participe). Danna a confirmat ca vine, urmeaza ca Samiza sa-mi transmita si lista finala cu cei care au achitat tabara.
Cum procedam cu transportul: am sa transmit o lista cu adrese Email si numere tf celor doi organizatori de transport, Florin si Angela. Le recomand sa faca astfel ca pasi:
- in primul rand sa se intereseze cat ar costa transportul
- sa ia legatura cu cei din Bucuresti si sa vada exact cati doresc sa vina in acest fel. In acest fel vor stii sa dimensioneze mijlocul de transport in comun si cat costa/persoana transportul
- sa dea un punct si o zi de intalnire, cand sa adune toti banii pt transport
- sa faca contractul si sa plateasca avansul sau toata sume, firmei de transport
Plusar:
ok, ocup eu locul acela ramas liber , de acord si cu microbuzul, de acord cu tot ce s-o mai lungesc atata :))
maine virez banii , sa vad ce am prin cont poate platesc tot ...
admin:
Ma bucur Plusar, ca ne raintalnim! Ia te rog legatura direct cu Samiza si te intelegi cu ea.
In momentul acesta lista sa-i zicem finala ar arata asa:
1 Florin I Bucuresti
2 L Luminita Bucuresti
3 F Doina bucuresti
4 Cati R Bucuresti
5 D Adrian C-ta
6 Raluca C Bucuresti
7 Mirela M Bucuresti
8 Ioana M (sora Mirela M) Bucuresti
9 M Oana Bucuresti
10 V Gabriel Cluj-Napoca
11 Florin Z Bucuresti
12 Sgindar Mihaela Tg Jiu
13 Ghita Angelica Bucuresti
14 Mihaela M Braila
15 Elena P Bucuresti
16 A Rodica Bucuresti
17 M Teodora Braila
18 Elena A Bucuresti
19 P Lotica Bucuresti
20 Dana Bucuresti - recent inscrisa - inca neachitat
21. Doru Bucuresti
22 Gigi Cindea - Sibiu
E bine ca suntem pari ca numar, 6 B si 16 F.
admin:
Ca locuri in microbuz, cred ca puteti lua in considerare un microbuz de 18 locuri. (17 + 1). Ma intrebai Florin ce face omul cat suntem noi pe-acolo. Va sta, cu exceptia unei zile cand va trebui sa aduca microbuzul la cap de traseu, plecam printr-un loc si revenim printr-altul.
Plusar:
am vrb la telefon , s-a uitat pe lista totul pare ok , am loc, platesc avansul , ii dau si mail , etc, etc, etc ... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă