Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 26 29 iulie 2012
nickyblu:
--- Citat din: MAC din Luni, 30 Iulie 2012, 21:59 ---Este o vorba:,,Ai grija ce-ti dorest,pentru ca s-ar putea sa ti se intample".Mi-am dorit sa ajung pe cheile Nerei,si am ajuns.
--- Terminare citat ---
Exact asta am "patit" si eu :)
Ma inscrisesem mai demult la Transfagarasan si Cheile Nerei si a trebuit sa renunt din cauza serviciului.
Dar se pare ca asa de mult mi-am dorit asta :worthy: , ca pana la urma a iesit cum am vrut eu :strong:
Mi-am mai dorit sa fie atmosfera placuta si sa ne distram dar la capitolul asta am primit cu varv si indesat :thumbup:
Se spune ca orice lucru bun tine trei zile, cred ca asa este, propun ca fiecare excursie sa tina cam trei zile iar excursiile sa fie cu dedicatie .......... " de la Gigi pentru toti participantii, fara numar - fara numar!!! " :thumbup:
Mari_a:
M-am bucurat de tot şi toate mi se învârt acum în cap: apă, râu, pârâu, lac, bei, drac, lac şi înc-un lac, albastru, verde, clar, turcoaz, cristalin, pământiu, ud, carst, avenă, ogaş, văioagă, cascadă mare-mică-mijlocie-şi încă una-şi încă una, neră, meandru, beuşniţă, clisură, serbie, sască, doră, moară, La Vechea Moară, la altă moară, iar apă, soare, nor, lumină, umbră, răcoare, ceaţă, rouă, picătură, strop, susur, pădure, buştean, zăvoi, mure, prune, corcoduşe, ciupercă, melc, şopârlă, fluture, libelulă, viespe, ţestoasă, vulpe, ce de mai păstrăv, stâncarie, grohotiş, calcar, lut, nămol, perete, bloc de stâncă, grotă, balcon, tunel, cârlige, lanţ, punte, drumeag, potecă, poiană, poieniţă, urzică, ferigă, cucută, arnică, nalbă, muşeţel, dediţel, clopoţel, degeţel, coadă de şoricel, ciulin, cicoare, untu pamântului, nu-ma-uita... şi-oi mai fi uitat ceva
dar sigur nu voi uita gaşca mea
nu poate să stea
liniştită
nici o clipă
hai şi tu
dacă simţi aşa
vino-n gaşca meaaaaaa
Mirela M:
Dragi copiii mei,
Tocmai scrisesem juma de pagina si nu stiu pe ce am apasat ca a disparut. Naspa.
Angelica, nu ai de ce sa te scuzi, ca daca nu erai tu si cu Florin cu 'Inspira-Expira" nu stiu cum ma descurcam. Si celalalt Florin care care a dat dovada de atata rabdare -cred ca si datorita meseriei (cu cati nebuni nu a avut de-a face in trafic, calatori si soferi deopotriva, he-he...) si nu m-a abandonat pe ultimii 5-6 km.
Ce mi se pare extraordinar este ca desi noi provenim din locuri diferite, din meserii diferite, din generatii diferite si probabil nu ne-am fi intalnit niciodata in viata reala, datorita lui GIGI am avut ocazia sa ne cunoastem, sa ne vorbim si sa impartasim atatea lucruri faine si peisaje minunate.
Nicu, ai facut niste poze foarte faine si multe peisaje pe care nu le-am observat fiind atenta unde calc, le descopar in pozele tale.
Nera este un loc atemporal iar lumina aceea galben-verzuie mi-a patruns in suflet si cine stie, poate ma incumet sa o pictez. Anyhow, la urmatoarea expozitie colectiva, o sa va invit pe toti sa imi vedeti picturile poate asa mai uitati ca m-ati asteptat la capat de drum, dupa o zi de mers.
Va pup pe toata lumea: Gigi, Gabi, Angelica, Oana, Rodica, Mihaela, Mihaela din Braila, Elena din Pitesti, Elena, Carmen, Maria, Doina, Dana, Ioana, Florin si iarasi Florin, Nicu, Doru, Teo, Cati si Luminita!!!!
angelica6767:
Plang!Plang de bucurie!Si din cauza emotiei care reiese din cuvintele voastre!Imi este atat de tare dor de voi toti! Si de bombanelile Mirelei!V-am trimis la fiecare adresele de mail.Dar,adresa Mariei am gresit-o.Este marina_mo2@yahoo.com.Va pup pe toti!
angelica6767:
Maria,scrie-ne tu adresa de mail.Eu cred ca este ceva notat gresit.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă