Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe culmile muntilor. Transfagarasan 20 22 iulie 2012
danna n.:
Yupii!! Mersi mult, Gigi! Ne vedem acolo! Abia astept!
nickyblu:
Acum am ajuns si eu acasa. :yeah: Vineri pana in 12 ajung si eu in mod sigur la Balea Cascada.
admin:
Ok, Nicu, ne vedem acolo. Eu am sa ajung in jurul orei 12.45 - 13.00, poate ceva mai repede. Trebuie sa raman in Sibiu, pana ajunge toata lumea. Dar suntem in timp.
Mi-a spus Tavi, cabanierul de la Balea, ca inaintea noastra are un grup de polonezi, este posibil sa nu putem intra imediat in camere. Check in-ul se face de obicei dupa 16.00 in locatii, dar daca este liber, hotelierii si cabanierii ofera un early check in fara sa pretinda ceva. Valabil peste tot, nu doar in Romania. Asta ca o paranteza. O sa ne putem insa schimba si pregati pt munte, o sa putem lua inainte de plecare si o ciorba, binevenita in special celor care vin de pe drum. Asa am procedat anul trecut si a "cazut" tare bine.
Geta D:
Buna ziua Gigi,
Probabil sti ca eu voi veni la Sibiu cu trenul si ajung mai devreme, atat cat sa vizitez putin orasul. Voi tine legatura cu Danna ca sa ma intalnesc cu ceilalti pentru plecarea catre Sibiel.
Multumesc frumos! :)
admin:
Stiu, stiu, mi-a spus Samiza.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă