Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe culmile muntilor. Transfagarasan 20 – 22 iulie 2012

<< < (8/12) > >>

admin:
Lista cu participantii actiunii din Transfagarasan:

1   Camelia R    Craiova
2   Adrian D   Constanta
3   Radu B   Brasov
4   Andrada   F Oradea
5   Elena D   Oltenita
6   Mihaela   Oltenita
7   Catalina   Oltenita
8   Codruta C Dej
9   Delia L   Sf.Gheorghe
10   Dana N   Bucuresti
11   Voichita C   Bucuresti
12   Simona H   Brasov
13   Stela P   Brasov
14   Natasa M   Bucuresti
15   Geta   D Bucuresti
16   Gigi   
----------------------------------------
Maine o sa iau legatura tf cu fiecare, pt a vedea cum v-ati planificat sa ajungeti pana in Sibiu sau Balea Cascada si in jurul carei ore.

dadus:
Eu vin cu Codru din Cluj.

O sa plec in jur de 7.30 din Cluj ca sa pot ajunge pe maxim 12 la Balea Cascada.Sper ca e OK.

admin:
Da, super! Am sunat-o pe Codru si imi spusese ca vine cu tine, de aceea nu te-am mai sunat. In rest am sunat  pe majoritatea, oricum acum stiu cu ce vine fiecare.

M-am uitat pe meteoblue:
Vineri este superok dupaamiaza, adica atunci cand suntem noi la cascada
Sambata sunt ceva averse cu ploaie dar spre dupaamiaza. Probabil ca o sa plecam de dimineata sa evitam ploaia. Dar pana sambata mai este si se pot schimba mult forecast-urile.

Oricum, nu uitati de pelerine!

danna n.:
Nu stiu daca stii si de mine! Eu vin de joi in Sibiu impreuna cu geta si elena. Ajungem pe la 6 dupa amiaza in Sibiu. Mai e valabila oferta ta cu Sibielul?

admin:
Stiu, cum sa nu. Va astept pe toate (suneti 6 care veti ramane la Sibiel peste noapte), am sa va duc pana acolo cu microbuzul, urmand ca vineri dimineata la 10.00 sa vin sa va iau de acolo.
Vineri este etapa de raliu la Sibiel, trec prin fata noastra, pacat ca nu ii vedeti....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă