Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Toate cele 10 minunatii ale Austriei, circuit 6 – 15 iulie 2012

<< < (2/9) > >>

admin:
Lista celor inscrisi:
Nora R   Galati
Gabriela P Bucuresti
Andre       Iasi
Angela B   Cluj

admin:
Eu mi-am inceput deja trecerea in revista a minunilor austriece.
Am inceput excursia din Munchen cu splendida abatie Melk.

admin:
De la Abatia Melk, cea care parca vegheaza de la inaltime Dunarea, ne-am indreptat spre orasul lui Mozart: Salzburg. Era ultima oprire inainte de tinta noastra bavareza, Munchen-ul.

Salzburg-ul este un oras linistit, cu cladiri vechi dar bine ingrijite, cu zone de promenada si impanat parca cu biserici. Fortareata din varful dealului domina orasul, fiind alaturi de marele compozitor care s-a nascut si a trait aici, emblema sa. N-am avut decat 3-4 ore la dispozitie, se facea tarziu si trebuia sa ajungem pe zi la Munchen. Dar nu ne dadeam plecati. Hai sa vedem si Biserica Franciscana, hai sa vedem si urmatoarea piata, hai sa mai dam un ocol si pana la turnul care se vedea pe dupa cladiri. Un oras in care mi-ar place sa locuiesc. E un fel de Sibiu, dar cu o zona medievala mai extinsa si cu obiective mult mai interesante. Atmosfera este cea a orasului meu, duminica dimineata. Atunci cand imi place mie sa ma plimb pana in centru, sa-mi beau cafeaua la Wien sau la Atrium. Am facut o groaza de poze, nu stiu la care sa ma opresc sa vi le arat. Dar am sa incerc o selectie.

admin:

admin:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă