Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012  (Citit de 83870 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012
« Răspuns #195 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 21:07 »
Gigi nu te+am intrebat, noi ne cazam maine la Dora?

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
« Răspuns #196 : Miercuri, 20 Iunie 2012, 23:05 »
si eu vreau tot la pensiunea Dora...daca mai sunt locuri   

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #197 : Joi, 21 Iunie 2012, 08:38 »
In legatura cu cazarea. Cei care vin de joi, vor fi cazati de gazda noastra, de la Pensiunea Dora. Va ajunge acolo doar dupa ora 17.00, are un eveniment nefericit la care trebuie sa participe. Asta nu inseamna ca nu este nimeni acolo. Este bine sa va planificati drumul, opririle astfel incat sa ajungeti azi dupa acea ora.

Acum ca si repartizare pe camere. Cei care ajung de azi si au achitat la Samiza ziua suplimentara (am inteles ca sunt 12), vor sta evident in Pensiunea Dora. Acum eu stiu ca majoritatea ar dori sa stea acolo, o data pt ca tabara centrala este in acea pensiune si in al doilea rand pt ca fiecare camera are baie. In mod corect ar fi trebuit ca repartizarea pe camere sa se faca in ordinea inscrierii si a platii catre agentie, dar din pacate acea lista este aproape imposibil de facut. S-au cedat avansuri de la unul la altul, s-au facut tot felul de modificari. Ar fi o munca nebuna sa pot face, eu sau Samiza o lista corecta. Si atunci apelez la intelegerea voastra si zic asa:
- cei care vin de joi sa se cazeze la Pensiunea Dora, dupa cum va repartizeaza pe camere, gazda noastra. Evident in modul in care stabiliti voi si va alegeti colegi de camera.
- cei care vin vor ocupa in continuare camerele din acea pensiune, urmand ca in continuare sa se ocupe Ancuta
- cei care va stiiti mai de munte, mai putin pretentiosi si care nu va faceti o problema din a imparti baia cu inca o camera, am rugamintea maxima sa alegeti Ancuta, astfel incat sa-mi ramana 3-4 camere in Dora pt cei care mi-au comunicat in mod express ca tin sa stea acolo si au probleme cu lipsa baii de la camera.

Noi o sa fim plecati toata ziua, venim doar serile inapoi, deci problema baii se pune doar pt pregatirea pt seara si pt prima ora, dimineata. Eu am fost mult pe munte si am stat 10 oameni in camera, iar grup social aveam la 4 camere. Si a fost perfect. Evident ca sunt persoane neobisnuite cu acest mod de a sta, unele simt un disconfort mai mult la gandul ca impart cu mai multe persoane baia. Le inteleg si tocmai de aceea apelez la "munteni" sa ne cazam la Ancuta, astfel incat sa lasam acest 3-4 camere la dispozitia celor de care discutam.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #198 : Joi, 21 Iunie 2012, 13:48 »
Spor la urcat pe cararile din Retezat,  sa va bronzati si sa va bucurati de racoarea de la munte.
Distractie placuta !  :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #199 : Joi, 21 Iunie 2012, 17:29 »
Intentia mea a fost sa grupez pe cat mai multi la Pensiunea Dora, de aceea propusesem telefonic, sa se faca cazarea chiar si cate 3 in camera. Cred ca asta nu s-a inteles si nici nu stiu daca mai are importanta acum.
In cele 3 pensiuni/cabane, avem camere suficiente, pt a sta cate 2 si chiar single.

Cazarea se va face IN ORDINEA ACHITARII AVANSULUI DE INSCRIERE. Asta ca sa evit discutiile referitoare la prioritatea de cazare sau modul in care aceasta va fi facuta. Am stat si am facut calculatia mediilor de inscriere pt fiecare camera in parte, asa ca ordinea de alegere, va fi urmatoarea:

1   Delia L   11.04   17.04
2   Brendli T   24.04   

3   S Mihaela   17.04   23.04
4   Otilia B   29.04   

5   Plusar   25.04   25.04
6   Gigi    

7   Doina F   17.04   27.04
8   Mirela M   7.05   

9   Molan Paula   27.04   4.05
10   Mihaela C   11.05

11   Iuliana Leonte   24.04   8.05
12   Iulia T   25.05

13   Maria M   27.04   9.05
14   Anca   21.05

15   A Elena   9.05   9.05
16   P Lotica   9.05   

17   Raluca C   17.05   17.05
18   Monica M   16.05

19   Tatiana B   25.05   25.05
20   Ana Maria   25.05   

21   C Luminita   10.05   26.05
22   O Madalina    12.06   

23   Stan Ana    18.05   26.05
24   Codruta C   5.06   

25   Eugenia   20.06   20.06
26   Elena L   20.06

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #200 : Joi, 21 Iunie 2012, 23:14 »
Suntem deja la Rausor. E foaaaarte frumos!!! Mi se sopteste din spate ca ursii bat in geam!
Plushuletz are o rugaminte pentru cei care veniti maine: luati-i si lui niste picaturi de nas. Orice. Olinth sau Vibrocil. Dar cica nu vibro.....

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #201 : Vineri, 22 Iunie 2012, 00:07 »
N-avem semnal pe nici o retea de telefon.... Dar ce conteaza?!  E minunat sa te rupi de lume... Nu stiu eu ce mai caut pe aici!  ;D  Am fugit! Toata lumea e pe terasa! La ozon...  :giggle:   :dance:   

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #202 : Vineri, 22 Iunie 2012, 09:43 »
Suntem deja la Rausor. E foaaaarte frumos!!! Mi se sopteste din spate ca ursii bat in geam!
Plushuletz are o rugaminte pentru cei care veniti maine: luati-i si lui niste picaturi de nas. Orice. Olinth sau Vibrocil. Dar cica nu vibro.....

mi-am amintit de o chestie beton pentru astfel de situatii cand nu ai la indemana picaturi de la farmacie (care sunt si scumpe si mai mult ca sigur au si alte efecte secundare pe care nici nu le banuim):  zdrobeste o ceapa de marime medie, intreaga, cu ce poti, unde poti, apropie-ti nasul de ceapa zdrobita si respira mirosul pe care-l emana. cu siguranta ti se va desfunda nasul.  nu stiu daca mai raman prieteni prin preajma dupa. distractie frumoasa! din cate vad, that is the place to be pe caldurile astea.
si ca sa fiu in ton cu mari_a, daca nu cea atunci pa!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #203 : Vineri, 22 Iunie 2012, 17:58 »
in legatura cu ceapa, am glumit, nu sunt sigur ca este adevarat: spunea o colega astazi dar nu sunt convins daca e pe bune sau nu. ma prezint voluntar cu prima ocazie si va confirm.
"Stay hungry, stay foolish"

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #204 : Luni, 25 Iunie 2012, 11:28 »
Mesaj scurt de la birou si in timpul programului de munca:
Dragi participanti la actiunea Retezat si prieteni
Va multumesc din suflet ca ati fost acolo ,ca ne-am simtit atat de bine si mai ales ca ati avut grija de mine.
M-am bucurat nespus sa reintalnesc persoane dragi pe care le-am cunoscut anul trecut la Cheile Nerei...m-am bucurat nespus sa intalnesc "singles" noi   voiosi  si manati de acelasi drag de munte si "colectivizare" ;)
Gigi iti multumesc pentru toata organizarea si sustinerea grupului si daca cumva nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor tale, promit ca ma antrenez la table pana te bat mar! :D
M-am simtit minunat in sanul SC asta ma va face sa-mi mai gasesc puterea  si ambitia de a ma avanta din nou in actiuni montane alaturi de voi (cu riscul de a-mi rupe picioarele sau de a-mi da duhul pentru o priveliste frumoasa) pentru ca am inteles inca o data ca pe munte  devinim  mai buni si  mai uniti si unoari chiar poate mai intelepti :)

va pup pe toti si astept pozele voastre

PS pt ca nu mai stiu cum se procedeaza va rog sa-mi spuneti dac este permis sa uploadam pozele pe trasnfer. ro de exemplu si sa punem linkul pe forum sau se transmite doar prin e-mail?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #205 : Luni, 25 Iunie 2012, 11:50 »
Sper ca v-a placut aventura montana si de vizitare din tara mea, Cnezatul Candestilor. M-am simtit ca acasa acolo....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #206 : Luni, 25 Iunie 2012, 11:54 »
Pozele se transmit Email. Cu link pe forum, pot fi descarcate de oricine.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #207 : Luni, 25 Iunie 2012, 12:08 »
Gigi draga, la un moment dat era sa tragem dreapta spre Sibiel dar am zis sa ne pastram pentru la toamna.Este minunat locul! Eu as vrea sa vin sa punem muraturi impreuna :D In miez de toamna insa da melancolia in mine si sunt in stare sa va tin dintr-o romanta in alta :D

Cum a fost Cetatea vizitata ieri? O introduci in circuitul turistic viitor sau nu merita?
Am inteles, sa traiti!  cum se face cu pozele. Eu astept atunci de la tine poza Fatala daca nu ai trimis-o la vreo revista deocheata pan'la ora asta :))

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #208 : Luni, 25 Iunie 2012, 15:48 »
Ce frumos a foooost!

A fost ca o poveste frumoasa!...Si  peisaje de "Avatar", ba parca mai grozave... Aoleu ce frumos a fooost! A fost si greu, nu zic...
Mai tineti minte cand stateam dispusi in cerc ca la gradinita pe bancute afara ? Spuneam bancuri si mancam gogosi(-ile lu' Domnu' Nicu)?, si alte si alte intamplari... va pup, o sapt minunata!
raluca

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #209 : Luni, 25 Iunie 2012, 17:03 »
subscriu, a fost frumos si drumul de intorcere din care spicuiesc:
- biserica Colt
- la cules de dragaica
- biserica Densus
- castelul Hunedoarei
- clubul-restaurant de lux din Petrosani cu al lui lac plin de rate mandarin, rate cu ciuf, lebede negre & albe, crapi romanesti & chinezesti ... ca farmec local mi-a sarit in ochi sistemul ieftin "impinge tava" bine camumflat in interior, placintele uriase cu mere si branza din meniu (model pizza) al caror aluat in exces a hranit pasaretul si fauna piscicola mentionata mai sus
- masina cu cele 3 "colege blonde"  de care ne-am ciocnit tot timpul :coolsmiley:
- cumparaturile "pe sistem" din satul Olari / Horezu
- soferita noastra cea urzicata pe fund si care si-a aratat "durerea" la toata soseaua ;)

sa mai spun ce tarziu am ajuns acasa ?  :knuppel2: