Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012  (Citit de 83763 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012
« Răspuns #150 : Luni, 18 Iunie 2012, 17:17 »
Nu va speriati si nu va luati dupa prognozele noastre. Va recomand:
wetter.de si
meteoblue.com
Vremea in zona montana este schimbatoare. Si sper ca asa cum am avut mereu noroc, o sa avem si acum.

Mai jos este lista de participanti:
Delia L   Brasov
Tincuta B   
Doina F   Bucuresti
Mihaela S   Bucuresti
Tatiana L Alba Iulia
Otilia B   Campina
Doru S   Bucuresti
Eugenia HBucuresti
Iuliana L   Sighisoara
Maria M   Bucuresti
Paula M    Iasi
Mihaela C   Iasi
Mirela M   Bucuresti
Elena D   Oltenita
Elena A   Pitesti
Loti P   Pitesti
Luminita C   Bucuresti
Madalina O   Bucuresti
Monica M   Bucuresti
Anca A   Sibiu
Tatiana B   Bucuresti
Cornelia RBucuresti
Ana-Maria P   Bucuresti
Iulia T   Bucuresti
Ana    S Sibiu
Codruta C   Dej
Gigi   Sibiu

Lista celor care merg de joi:
Iuliana L
Iulia T
Doina F
Doru S
Maria M
Tatiana B
Cornelia
Ana Maria
Mirela M
Tincuta   
Delia L 
Anca A

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #151 : Luni, 18 Iunie 2012, 17:25 »
mda......la mare cautare muntele pentru bucuresteni...:)))
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #152 : Luni, 18 Iunie 2012, 17:26 »
Echipamentul de care aveti nevoie:
- ghete care sa tina glezna strans
- pantof sport de schimb
- va recomand sa aveti la voi un bat de hiking, din acela telescopic. Este foarte bun pt echilibru si pt reducerea solicitarii pe articulatiile picioarelor
- pantalon lung sau jambiere care sa va fereasca de contactul cu iarba
- pelerina de ploaie
- rucsac mic de mana in care sa va intre apa, sandviciul, pelerina, un tricou de schimb
- medicamente pe care de regula le folositi
- aparat foto cu memorie suficienta

Nu uitati ca la munte este necesar sa aveti unghiile de la picioare taiate scurt. La coborare, varful degetelor preseaza si lovesc continuu in gheata si in cazul in cazul unor unghii lungi, pot aparea probleme destul de neplacute.

Cei care nu ati facut in ultima vreme miscare, poate este bine sa va miscati cateva zile inainte de plecare. Sa aveti la voi aspirina contra febrei musculare. Chiar daca traseele sunt usoare, daca aveti un serviciu static seara si noaptea veti resimti efectul efortului.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #153 : Luni, 18 Iunie 2012, 17:27 »
Ar fi excelent daca ati comunica aici pe forum fiecare cu ce urmeaza sa va deplasati pana acolo. In acest fel, se pot face grupaje.

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #154 : Luni, 18 Iunie 2012, 17:37 »
se pare ca trebuie sa plecam vinei dimineata, ca sa ajungem la pranz la cazare, sa putem participa la primul trase. au as pleca cu masina din campina si daca mai sunt doritori, impart cu drag drumul.  :surrender: dar nu stiu cum sunt facute grupajele. aviz amatorilor. promit sa ascultam in masina numai muzica rock!  :dance:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #155 : Luni, 18 Iunie 2012, 19:25 »
Hello,

Am o intrebare pt cei din Bucuresti sau Oti : aveti cumva 2 locuri in masina cu plecare joi in jurul orei 14 sau vineri dimineata?

multumesc mult si astept oferte :)

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #156 : Luni, 18 Iunie 2012, 20:22 »
Hello,

Am o intrebare pt cei din Bucuresti sau Oti : aveti cumva 2 locuri in masina cu plecare joi in jurul orei 14 sau vineri dimineata?

multumesc mult si astept oferte :)

Eu voi pleca joi impreuna cu 3 persoane asa ca din pacate am masina plina (Ana Maria, Cornelia si Mirela). Daca din nefericire apare ceva neprevazut cu una dintre noi voi da de stire pe forum.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #157 : Marți, 19 Iunie 2012, 01:11 »
hmmm, joi 11 +1 (cifra 1 ma reprezinta) vineri mai vin 14 + 1 (cifra 1 il reprezinta de Gigi)
daca nu mai auziti de mine incepand de luni ii rog prieteneste pe toti barbatii sa-si stearga conturile de pe forum pt ca se intampla lucruri suspecte aici ...  :knuppel2:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #158 : Marți, 19 Iunie 2012, 07:46 »
Joi 13+1, ori chiar 15+1, ca ziceau aseara inca doua+doua fete din Bucuresti ca vin cu noi... Si uite asa o sa facem o coloana... Ar trebui sa ne punem si niste stickere cu SC pe masini...  :giggle:
Vezi Plushuletz?  ;D Numai numere impare! Noroc cu tine, ca readuci echilibrul... Io zic ca n-ai de ce sa te temi!  :giggle:  Cum zicea Tatiana mai sus: o sa fii rasfatat!   >:D  Lasa-i in pace pe nehotarati - e pierderea lor!  :P  (Nush ce se intampla cu barbatii de pe forum! Eu stiam ca mai vin cativa, dar vad ca... au dat bir cu fugutii! Nu sunt antrenati pentru... multe. Adica pentru munte!  :bully: )

PS: vreo muzica-ceva aduce cineva? Sa ne cante si noua la ureche.. (de dor si jale  ;D )...

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #159 : Marți, 19 Iunie 2012, 08:23 »
Plusar, sa nu dezarmezi pe ultima suta de metri! Coloana are doua capete si stii vorba ceea (pe care mi-e rusine sa o scriu aici  :-[ ) ... avem nevoie de doi barbati :unul sa ne conduca si nu unul sa ne asigure spatele :) Eu deja ma bazez pe tine ;)

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #160 : Marți, 19 Iunie 2012, 08:39 »
La mine in masina vor merge Doina F, Doru S, Maria M
Eu as dori sa ies din Buc. la max. ora 14.
Traseu Buc. - Hateg 5h.
Eu vreau sa avem slip+papuci+prosop la indemana astfel ca Buc.- Cozia dupa 2h:30min sa fim la inmuiat in apa termala.
Dupa care continuam Cozia, Petrosani, Hateg, drumul asta nu stiu daca e bun dar aflu azi sau ma ajuta Gigi cu detalii  :help:

Daca cei care stau in spate sunt deacord sa ia o a 3-a pers pe bancheta eu nu am nimic impotriva.
Doar ca va trebui ca fiecare sa aibe max un troli + rucsac normale la cap.

Sa aveti o zi buna.
Pupilici

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #161 : Marți, 19 Iunie 2012, 08:59 »
Eu n-am nimic impotriva - nici cu apa termala, nici cu inca o persoana (si o sa reduc bagajele la strictul necesar!), nici cu maxim ora 14, nici cu drumul/traseul. Numai voua, soferitelor, sa nu va fie prea greu pe drumul ala...

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #162 : Marți, 19 Iunie 2012, 09:09 »
Eu n-am nimic impotriva - nici cu apa termala, nici cu inca o persoana (si o sa reduc bagajele la strictul necesar!), nici cu maxim ora 14, nici cu drumul/traseul. Numai voua, soferitelor, sa nu va fie prea greu pe drumul ala...

Noi nu o luam pe acolo pentru ca varianta cu Voineasa Obarsia Lotrului se pare ca este foarte proasta. Asa ca o sa ocolim pe la poalele muntilor Horezu, Novaci, Ranca, Petrosani Hateg. Daca ne confirmati voi ca drumul e practicabil o sa ne intoarcem pe acolo . :)

Pana la urma exista si cea de-a treia masina care pleaca din Bucuresti ?....

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #163 : Marți, 19 Iunie 2012, 09:20 »
Eu - care ma pierd si in Bucuresti! - nu stiu, nu-mi dau cu parerea, cum vreti voi, cum va este mai usor.
Da, vine si a treia masina tot cu noi - joi pe la 14: dian cu inca niste fete.
Abia astept sa evadez din mirobolanta Capitala....

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #164 : Marți, 19 Iunie 2012, 10:06 »
Buna ziua,
Pe lista de participanti ar putea fi si Mihaela S din Tg-Jiu?
Revin cu intrebarea daca vineri dimineata din Hateg pana la Rausor are cineva un loc liber,sau daca mai sunt care ajung in Hateg cu mijloc de transport in comun,ne-am putea cupla pentru a lua un taxi.
Multumesc!