Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (12/53) > >>

craluca:
Hello dragii mei,

Vreau si eu sa ma inscriu pt Retezat. Sunt din Bucuresti. Ce formular completez ? Sau platesc direct ? multumesc, Raluca.

admin:
Reluca, ia legatura direct cu Samiza, la agentie. In acest moment ea are toata evidenta si stie exact cate locuri au mai ramas neocupate. samiza@bonvoyagesibiu.ro sau 0269 239095 (10.00 - 18.00)

admin:
Malina doar acum ti-am citit postarea. Cum sunt plecat des, nu reusesc sa parcurg tot imediat ce sosesc.
Poti sa vii fara probleme sa stai la Sibiel. Dupa cate probabil stii si ai inteles de pe forum, acolo ofer posibilitatea cazarii celor din SC, la un tarif acoperitor doar acosturilor. Este 30 lei/noapte. Cand se apropie tabara, doar sa ma anunti si sa-mi reamintesti, pt a te si transfera de la gara la Sibiel.
Inca nu stiu cum plec de la Sibiu la Rausor. Este posibil sa plecam cu microbuzul. Am sa anunt pe foru, saptamana viitoare.

Caroline:
Buna tuturor. Eu am achitat integral un loc in Retezat, dar pentru moment nu garantez ca mai pot merge. In acea vineri e ultima zi de scoala si ziua de premiere, si tocmai am primit azi prin telefon o invitatie la bairam, ca fosta diriginta.
Daca mai doreste cineva sa se inscrie, il rog frumos sa-mi dea de stire aici din timp. Multumesc.

lumiere:
Salut!
Merg si eu in Retezat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă