Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
DanaC:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 04 Mai 2012, 09:54 ---Eu am inteles ca este posibil sa fie un microbuz Hateg - Rausor... Dar mai vedem ce zice admin, pen'ca vad ca intalnirea in Rausor e vineri la 10...
Oricum ar fi, la o adica, eu vin si pe jos! *|* Am stabilit deja de la Rasnov "planul de atac asupra Retezatului" :D (si, fetelor-dragelor, ramane cum am stabilit ;) ). Mi-am propus ca pana la sfarsitul lui iunie sa ma mai antrenez, ca am cam gafait pe dealurile Rasnovului... (dar am fost ingaduitoare cu mine si mi-am acordat circumstante atenuante: pai cum sa mai ai suflu de urcat, cand ai topait pana pe la 4 dimineata?! :uglystupid2: )
--- Terminare citat ---
Atunci Marie hai sa facem un grup de mers pe jos pana acolo si ajungem gata antrenate!
admin:
De la Hateg o sa organizam un transport cu microbuzul pana la Rausor. Asta de dimineata, pt a se ajunge la timp. Mai este un pic pana atunci, dar luati ca si stablit transferul cu microbuzul din Hateg pana la Rausor.
Mirela M:
Buna seara. Am achitat avansul pentru Retezat si vroiam sa stiu daca figurez pe lista finala. Am scris luni un e-mail la adresa de e-mail Bonvoyage dar nu am primit raspuns.
Multumesc, Mirela
admin:
Am intrebat-o acum de dimineata pe Samiza. Mi-a spus ca a vazut Email-ul tau, a inteles ca ai platit, dar cum inca nu luase extrasele de la banca, nu putea sa confirme incasarea. Azi merge la banca si face identificarea incasarilor ultimelor zile. Imediat ce va o face, va raspunde. Dar cu siguranta ca daca ai platit, se va vedea in extras. Nu am afisat inca lista de Retezat pt ca erau Cozia, Transalpina si Spania mult mai urgente ca si probleme. Cum ma eliberez un pic am sa postez si am sa scriu mai multe si despre Retezat.
malina dragomir:
Buna ziua, eu cu prietena mea venim de la Iasi, si ajungem pe 21 la orele 15 in Sibiu...am vrea sa dormim o noapte la Sibiel, este cu putinta? Si in noaptea de 24 la fel, ne-am gandit sa facem escala ca nu avem legaturi spre Iasi si este mult prea obositor. De la Sibiu spre Hateg merge microbuzul cumva, poate si-au manifestat mai multi intentia? (contra cost evident). Suntem atat de departe ...dar ne dorim atat de mult!!!! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă