Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
admin:
Ieri am transmis catre toata lumea din comuntate, un newsletter in care incercam sa explic pt cei noi partea de transport pt ca din aceasta parte vin majoritatea intrebarilor. Acolo am explicat pe scurt cum se face la excursiile de afara si cele din tara. Scriam acolo ca am sa fiu mult timp plecat si atunci nu o sa mai pot raspunde asa cum o fac pana acum pe forum. Cand revin nu pot citi tot ce s-a scris si poate sar peste intrebarile voastre. De aceea indicam sa fiu intrebat pe Email de acum incolo.
Este ok ca intrebi si ca vrei sa intelegi tot ce tine de o actiune, papushone. De aceea si raspund.
natasamotaianu:
Buna,
Numele meu este Natasa si sunt nou inscrisa in aceasta comunitate, Singles Camp. Imi doresc tare mult sa ma integrez cat mai repede in grupul care va merge in tabara din Retezat.
Multumesc...
varsator38:
Buna Natasa si integrare usoara atat in grupul-Retezat,cat si in intreaga comunitate SC!
natasamotaianu:
Corect, asta trebuia sa spun dar mi-am dat seama dupa ce am postat mesajul... :) Oricum, ma integrez destul de repede oriunde.
natasamotaianu:
Buna la toata lumea, as vrea daca se poate sa iau legatura cu cei din Bucuresti, Ploiesti, etc. Eu locuiesc in Bucuresti si mi-asdori tare mult sa ma lamureasca si pe mine cineva cum se procedeaza cu plecarea spre tabara respectiva. Am inteles ca nu se asigura transport, dar daca mai exista vreun loc disponibil la cei care se vor deplasa cu masinile( contra cost, binenteles), v-as ramane recunoscatoare.
Multumesc mult...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă