Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
oti:
gigi, am o mare rugaminte. vreau sa-l iau in aceasta excursie si pe fiul meu, tudor. este cadoul meu pentru sfarsitul de an scolar. are 15 ani si se poate deplasa usor pe traseul ales de tine. daca mai e loc, te rog sa-mi spui.
admin:
Fara probleme si chiar cu plecere Oti! Traseul nu este greu, atmosfera va fi una de munte asa ca este o actiune potrivita pentru el. Locuri sunt. Te rog tine legatura direct cu Samiza pt acest loc. Asa cum scriam in newsletter, ea nu citeste decat foarte rar forumul si nu are de unde sa stie de inscrierile care se fac aici.
Papushone:
Punctul de plecare va fi tot Sibiu? ::)
admin:
Nu o sa fie un punct de plecare. Ca si la toate actiunile din tara, ne intalnim la locul de desfasurare (aici Rausor jud Hunedoara). Am sa dau mai multe detalii pt localizare. In situatia in care se strang mai multi participanti care vin individual cu transport in comun pana la Hateg, atunci o sa inchiriez un microbuz care sa ne duca pana la destinatie.
Papushone:
Nu aveam de unde sa stiu, de aceea am intrebat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă