Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (49/53) > >>

paulette:
Primit ... multumesc   :). Eu am trimis celor cu care am fost in microbuz, pe aceeasi filiera, wetransfer. Sper si eu ca s-au primit. Azi am sa trimit si la ceilalti

malina dragomir:
Si eu am primit, inclusiv pe  cele din Spania. Multumesc tuturor.... :)

Codru:
Am trimis si eu cateva foto in seara asta , insa am putine adrese de email , Tatiana +Maria+Gigi+Paula+Doina ...
Nu-s multe caci de data asta n-au fost sa fie  ::)
Cine mai vrea foto , lasati va rog un mesaj scurt cu adresa la codrutacampean@yahoo.com

Daca mai aveti foto , astept si eu , mai ales cu muntele  ::)

deli_a:
A fost extraordinar ! Si vremea a tinut cu noi...Am fost si eu in categoria celor care ne-am zis la plecare "merg pana unde pot" si, cu exemplul prietenilor alaturi, si cu incurajarile minunatului Calin, iata ca... am putut ! Ne-am umplut sufletul cu privelistea inaltimilor ...si asta nu se uita usor !!! Multumesc, prieteni ! si multumesc, Gigi !
...Paulette, am primit pozele de la tine, sunt grozave, mi-au placut f.f. mult, iti multumesc !!!  Vorba malinei dragomir, eu n-am facut poze ptr. ca eram prea ocupata sa-mi pastrez oasele la purtator  :D

Mari_a:
Eu si acum mai "rasfoiesc" pozele...
Ce stranie-i asta: licheni in padurea de molid...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă