Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (48/53) > >>

bi_anca:
Va rog sa imi trimite-ti si mie poze pe adresa de mail : anca_arsenie@yahoo.com

Tatiana de la tine o astept special pe cea cu reclama la Pensiunea Ancuta :)

pe curand

tichi:
Hello :smitten:,
Ca sa parafrazez pe cineva, nu-mi aduc aminte cine:"ma bucur ca sunt romanca, iar daca nu eram as fi emigrat in Romania!" *|*
Avem o tara minunata iar Gigi ne-a dus la cateva dintre minunile ei.
A fost totul super fain, incepand cu cazarea, mancarea foarte gustoasa si locurile care ne-au incarcat sufletele de fericire !!!Toti ati fost minunati. :yeah:
As vrea eu sa dau timpul inapoi sa le mai vad o data !
Ce-mi pare rau, este faptul  ca n-am fost cu voi la masa rotunda cu gogosi, ma dureau atat de tare talpile, am fost in camera sa ma schimb si aveam talpile ca si cum ar fi fost fierte si ma mai si dureau pe deasupra.Dar nu voiam sa ma plang de talpile mele, ci ca chiar n-am putut sa mai stau cu voi, sa ma distrez cu voi,  dar data viitoare imi promit sa nu mai ratez.
Va pup pe toti, ne mai auzim
    Tichi

craluca:
hei, copii, dragii mei! cine are si vrea sa-mi trimita si mie poze la raluca.coiciu@epamedia.ro.  multumesc!  :love:

Tatiana:

--- Citat din: craluca din Miercuri, 27 Iunie 2012, 10:57 ---hei, copii, dragii mei! cine are si vrea sa-mi trimita si mie poze la raluca.coiciu@epamedia.ro.  multumesc!  :love:

--- Terminare citat ---

Am trimis!:)

:love:

admin:
Eu am trimis tuturor celor care au participat link-ul catre wetransfer. Sper ca le-ati primit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă