Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
micaela:
Superb. regret ca am fost atat de ocupata lately, si n-am putut merge si eu.... :(
Tatiana:
--- Citat din: micaela din Luni, 25 Iunie 2012, 22:19 ---Superb. regret ca am fost atat de ocupata lately, si n-am putut merge si eu.... :(
--- Terminare citat ---
cam ai de ce regreta Mica, asa ca nu mai sta pe ganduri si arunca-te in alte actiuni :)!
micaela:
da, da' uite ca si Cheile Nerei pica intr-un interval in care sunt prinsa in neshte chestii. :( Delta n-o ratez, insa. :)
paulette:
Salutare tuturor
Noi de-abia ieri seara am ajuns in Iasi, dupa un drum luuung si obositor, asa ca inca nu am apucat sa descarc pozele, dar cine a reusit operatiunea asta si doreste, rog sa-mi trimita si mie pe adresa paulette_mol@yahoo.com.
In al doilea rand, multumesc tuturor din grup, m-am simtit extraordinar in mijlocul unor oameni extraordinari... si multumesc pt. cantari si pt. tortuletul din gogosi :)
Multumiri lui Gigi, "guru" al organizarii excursiilor, datorita caruia am reusit sa vedem in cateva zile cat altii intr-o vacanta intreaga.
Va pup pe toti...si astept poze ;)
Tatiana:
Sa traiesti Paulette!
Misiune indeplinita: ti-am trimis e-mail.
Pupici
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă