Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
admin:
"A doua camera -(double, cu baie proprie, speram, ca asa s-a spus initial ) pentru moldovence: Mihaela si Paula. Am facut precizarea pentru ca am vazut ca la Ancuta sunt 5 camere si doua bai, nu stiu daca e de actualitate ce am citit eu. Multumesc."
Eu sper ca la aceasta actiune, in Retezat, lumea vine la munte, nu la baie.... :) :) :)
Glumesc evident. Da Mihaela, initial era vorba de o singura pensiune, cu bai la camera, alea, alea, dar cum doritori au fost peste capacitatea acesteia, am luat-o si pe cea de langa, pe Ancuta. Conditiile sunt cele de munte, cine e obisnuit cu asta, stie ce inseamna o cabana/pensiune de acest fel.
bi_anca:
Gigi pentru tine orice :kissing: Si daca va trebui sa fac focul in curtea pensiunii si tot iti fac omleta si cafea. fac si dans tribal daca este nevoie *|*
admin:
Sa nu gresesti, sa faci unul de paparude, sa chemi ploaia! :dance: :dance: :dance:
Apreciez Ancuta si chiar profit. As vrea sa dau comanda:
- sampanie in sticluta de 150 ml, sa fie de preferinta un demisec
- o farfurie mica cu icre rosii sau de somon, nu sunt pretentios dimineata
- bruschete cu ulei de masline de casa si rosii de Sicilia
- 4 oua de prepelita sau daca nu gasesti pe acolo, merge unul de paun.
- doua felii subtiri de sunca tiroleza, cu trufe rase deasupra
- cafea columbiana, cu amestec de seminte de pepene
- Evian sau Perrier, mi-e totuna
bi_anca:
Ok Gigi, am notat, am o singura problema... nu gasesc farfurie mica :help: in rest totul e rezolvat....la dans cred ca o sa adopt unul de fertilitate sau fertilizare a pamantului :dance:
admin:
E bine si asa, o sa vin cu niste ghivece la mine.
Si pt farfurie nu-ti mai fa ganduri, pot manca icrele si din castron....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă