Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
bi_anca:
Eu bineinteles cu Maria si promitem ca ii servim micul dejun micutzului Plusar la camera :)
Eu vreau meniu ovolactocarnivor te rog. *|*
Plusar:
:tickedoff:
Plusar:
auziti ce zice unu' :
Evitati ultima saptamina din iunie si intervalul 10-20 iulie,aveti peste 70% sanse sa va ploua 5 zile intr-una!!Baietii de la Salvamont ne-au spus acest lucru,era un tip mai in virsta la refugiul Gentiana care sustine ca in 17 ani doar in 3 ani nu a plouat in aceste intervale!!!
cautati Pensiunea Dora exact ce lipseste azi din tara,un stabiliment potrivit la locul potrivit cald,curat,mincare excelenta si super gustoasa,gazde cum am mai pomenit doar intr-un singur loc in Maramures,nu ai semnal la telefon si nici tv in camera
admin:
Cea mai buna prognoza meteo, pentru statiunile si zonele montane, asa cum mai mentionam pe forum este meteoblue.
Ce zic ei?
http://www.meteoblue.com/en_GB/weather/forecast/week/muntii-retezat_ro_28201
Deci vineri arata bine, sambata posibil sa avem parte de ploi, iar duminica.... :thumbdown:
Oricum, decat canicula asta nebuna, pe care n-am putea sa mergem in efort decat 2-3 ore, mai bine nitica stropeala. Sa nu fie insa cu traznete si siroaie, ca atunci e mai greu. Avem experienta Maramuresului cu timp ploios la plecare si soare la venire. Eu sper mult in noroc ...
admin:
Ancuta, daca tu si Maria ii serviti micul dejun in camera lui Plusar, am sa ma intorc de la microbuz pe la la 5.00 sa fiu sigur ca prind si eu o omleta si o cafea....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă