Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (34/53) > >>

Tatiana:
Anunt!

Prietena mea Cornelia a trebuit sa renunte- la sfatul medicului, la excursie. :(
In acest conditii am un loc liber in masina , cu plecare de joi dupa pranz pe traseul anuntat.
Cine doreste sa ma contacteze direct (tbejan@gmail.com)

dian:
Nu putem sa va lasam singuri, sa nu faceti prostioare, venim si noi! Eu si Eugenia, deci mai avem doua locuri in masina cu plecare joi la pranz. Va fi cald, dar exista aer conditionat. Drumul pana la Voineasa este foarte bun si liber, asa ca inclin si eu pentru traseul prin Caciulata. Nu stiu nimic despre cei 29km pana in Petrosani, desi pe harta sunt marcati la fel, deci teoretic ar trebui sa fie ok.
   Daca exista doritori pentru transport, contactati-ma: 0722 773 702

admin:
Daca este cineva vegetarian sau ovolactovegetarian, va rog sa ma anuntati. Trebuie sa comunic la pensiune.

Tatiana:
Petrosani -Obarsia Lotrului este drum prost ( informatii de la localnicii din Novaci care fac acest drum).
Diferenta dintre drumul prin Voineasa si cel prin Horezu  este de pana in 20 km. Privelistile sunt minunate pe ambele trasee. :)
Daca cineva are alte informatii mai concrete si mai recente despre starea drumurilor,  il rog sa scrie !

Nr. meu de telefon e 0729038845

dian:
S-a decis si Raluca sa ne insoteasca, asa ca mai avem doar un loc liber in masina. Cine doreste......cu placere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă