Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
IuliaT:
La mine in masina vor merge Doina F, Doru S, Maria M
Eu as dori sa ies din Buc. la max. ora 14.
Traseu Buc. - Hateg 5h.
Eu vreau sa avem slip+papuci+prosop la indemana astfel ca Buc.- Cozia dupa 2h:30min sa fim la inmuiat in apa termala.
Dupa care continuam Cozia, Petrosani, Hateg, drumul asta nu stiu daca e bun dar aflu azi sau ma ajuta Gigi cu detalii :help:
Daca cei care stau in spate sunt deacord sa ia o a 3-a pers pe bancheta eu nu am nimic impotriva.
Doar ca va trebui ca fiecare sa aibe max un troli + rucsac normale la cap.
Sa aveti o zi buna.
Pupilici
Mari_a:
Eu n-am nimic impotriva - nici cu apa termala, nici cu inca o persoana (si o sa reduc bagajele la strictul necesar!), nici cu maxim ora 14, nici cu drumul/traseul. Numai voua, soferitelor, sa nu va fie prea greu pe drumul ala...
Tatiana:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 19 Iunie 2012, 08:59 ---Eu n-am nimic impotriva - nici cu apa termala, nici cu inca o persoana (si o sa reduc bagajele la strictul necesar!), nici cu maxim ora 14, nici cu drumul/traseul. Numai voua, soferitelor, sa nu va fie prea greu pe drumul ala...
--- Terminare citat ---
Noi nu o luam pe acolo pentru ca varianta cu Voineasa Obarsia Lotrului se pare ca este foarte proasta. Asa ca o sa ocolim pe la poalele muntilor Horezu, Novaci, Ranca, Petrosani Hateg. Daca ne confirmati voi ca drumul e practicabil o sa ne intoarcem pe acolo . :)
Pana la urma exista si cea de-a treia masina care pleaca din Bucuresti ?....
Mari_a:
Eu - care ma pierd si in Bucuresti! - nu stiu, nu-mi dau cu parerea, cum vreti voi, cum va este mai usor.
Da, vine si a treia masina tot cu noi - joi pe la 14: dian cu inca niste fete.
Abia astept sa evadez din mirobolanta Capitala....
MAC:
Buna ziua,
Pe lista de participanti ar putea fi si Mihaela S din Tg-Jiu?
Revin cu intrebarea daca vineri dimineata din Hateg pana la Rausor are cineva un loc liber,sau daca mai sunt care ajung in Hateg cu mijloc de transport in comun,ne-am putea cupla pentru a lua un taxi.
Multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă