Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
bi_anca:
Hello,
Am o intrebare pt cei din Bucuresti sau Oti : aveti cumva 2 locuri in masina cu plecare joi in jurul orei 14 sau vineri dimineata?
multumesc mult si astept oferte :)
Tatiana:
--- Citat din: bi_anca din Luni, 18 Iunie 2012, 19:25 ---Hello,
Am o intrebare pt cei din Bucuresti sau Oti : aveti cumva 2 locuri in masina cu plecare joi in jurul orei 14 sau vineri dimineata?
multumesc mult si astept oferte :)
--- Terminare citat ---
Eu voi pleca joi impreuna cu 3 persoane asa ca din pacate am masina plina (Ana Maria, Cornelia si Mirela). Daca din nefericire apare ceva neprevazut cu una dintre noi voi da de stire pe forum.
Plusar:
hmmm, joi 11 +1 (cifra 1 ma reprezinta) vineri mai vin 14 + 1 (cifra 1 il reprezinta de Gigi)
daca nu mai auziti de mine incepand de luni ii rog prieteneste pe toti barbatii sa-si stearga conturile de pe forum pt ca se intampla lucruri suspecte aici ... :knuppel2:
Mari_a:
Joi 13+1, ori chiar 15+1, ca ziceau aseara inca doua+doua fete din Bucuresti ca vin cu noi... Si uite asa o sa facem o coloana... Ar trebui sa ne punem si niste stickere cu SC pe masini... :giggle:
Vezi Plushuletz? ;D Numai numere impare! Noroc cu tine, ca readuci echilibrul... Io zic ca n-ai de ce sa te temi! :giggle: Cum zicea Tatiana mai sus: o sa fii rasfatat! >:D Lasa-i in pace pe nehotarati - e pierderea lor! :P (Nush ce se intampla cu barbatii de pe forum! Eu stiam ca mai vin cativa, dar vad ca... au dat bir cu fugutii! Nu sunt antrenati pentru... multe. Adica pentru munte! :bully: )
PS: vreo muzica-ceva aduce cineva? Sa ne cante si noua la ureche.. (de dor si jale ;D )...
Tatiana:
Plusar, sa nu dezarmezi pe ultima suta de metri! Coloana are doua capete si stii vorba ceea (pe care mi-e rusine sa o scriu aici :-[ ) ... avem nevoie de doi barbati :unul sa ne conduca si nu unul sa ne asigure spatele :) Eu deja ma bazez pe tine ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă