Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (28/53) > >>

craluca:
Heei, copii, iertati-ma, n-am mai intrat pe forum, vin si eu cu Tatiana, ziceai ca ma iei Tatiana?!  :help:Se pleaca de joi, nu ? e ok asa. multumesc frumos ! :-*

Tatiana:

--- Citat din: craluca din Miercuri, 06 Iunie 2012, 13:23 ---Heei, copii, iertati-ma, n-am mai intrat pe forum, vin si eu cu Tatiana, ziceai ca ma iei Tatiana?!  :help:Se pleaca de joi, nu ? e ok asa. multumesc frumos ! :-*

--- Terminare citat ---

Raluca, imi pare rau dar daca tu n-ai aparut i-am promis Mirelei (pe care Maria nu o luase in calcul) ca o iau cu mine, asa ca de aceea am anuntat mai devreme pe forum  ca am completat masina. Suntem 4 cei drept dar  la un drum atat de lung nu e bine sa ne inghesuim 5. Intelesesem ca sunt 3 masini care pleaca din Bucuresti: a mea, a IulieiT si a treia.
Imi pare rau. Sper sa te descurci.

craluca:
Merci Tatiana, e ok, nu am fost pe faza... Pana plecam poate gasesc o masina din Bucuresti; daca nu, o iau pe jos... :sorry:   

Tatiana:
N-o iei pe jos cu siguranta. Exista un autobus spre hateg din Bucuresti http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Hateg/643-331.aspx si de acolo poate se indura cineva sa te ia. :)

Mimi:
Eu,din pacate nu mai pot merge in aceasta excursie!Imi pare tare rau...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă