Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (27/53) > >>

Mari_a:
Tatiana, n-ai pentru ce.  :)
Am anuntat ca noi, cei din Bucuresti grupati in doua masini, ajungem prea tarziu in Rausor ca sa mai luam si cina. Plus ca cineva a venit cu o propunere... de nerefuzat: sa ne oprim macar o ora pentru o baie in bazinul termal in care ne-am balacit cand am fost la Cozia... Adica asta:

E numai 6 lei intrarea, apa e sarata si are 36-7-8 grade...

Tatiana:
Frumos loc Cozia (mai ales ca am fost maritata vreo 6 ani la Rm. Valcea :D) dar ar trebui sa ajungem pe lumina acolo si daca plecam in jur de 3 din Bucuresti...nu se stie  cum va fi nici traficul, nici vremea...
Eu sunt legata de o prietena care lucreaza in pipera iar eu lucrez in baneasa...iti dai seama ca facem o ora si jumatate pana la iesirea din Bucuresti ?! Tare mi-e teama ca o sa ratam si ora 3 de plecare :(

Dar sa fim optimiste si poate facem si o baie la Cozia...si daca nu o facem la plecare o facem la intoarcere ;)
O zi buna tuturor!

Mari_a:
Da, da, vom vedea atunci ce si cum... Bazinul e deschis non-stop!  :D 
Ar fi bine sa parasim cat mai devreme minunata noastra Capitala... Eu as pleca inca de pe-acum, pe jos...  ::)

Tatiana:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 06 Iunie 2012, 10:59 ---Da, da, vom vedea atunci ce si cum... Bazinul e deschis non-stop!  :D 
Ar fi bine sa parasim cat mai devreme minunata noastra Capitala... Eu as pleca inca de pe-acum, pe jos...  ::)

--- Terminare citat ---

Si eu dar trebuie sa si muncim si sa castigam bani pentru excursii ;)

Anunt: mi s-a completat masina cu Mirela :)

paulette:
Salutare tuturor !
Abia astept sa ne vedem in Retezat. Pana atunci, supun atentiei publice urmatoarea propunere :): daca vom avea timp in cele 2 zile, sau duminica inainte de plecare, sa tragem o fuguta si pana la Manastirea si Cetatea Colt, care se pare ca sunt cam in drumul nostru (nu  ma orientez prea bine, asa ca e posibil sa ma insel). Cica de la cetatea Colt, panorama este superba.
Un alt obiectiv in zona e biserica din Densus, din cate stiu cea mai veche biserica de rit bizantin din Romania. E destul de aproape de locatia noastra. Eu zic ca ar fi pacat, daca tot suntem in zona, sa le ratam. Ce ziceti? Desigur, daca timpul si gradul de sfarseala fizica ne vor permite... :)

O zi minunata tuturor, si mai vorbim...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă