Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Transalpina 18 - 20 mai 2012
anyasolo:
Multumesc Gigi! Daca treci, in timp util , datele despre plecarea spre Valcea, voi putea sa fac si eu rezervarea locului.( variante: Dacos, Cotofana, nu?...) SAU, suntem mai multi care vom pleca din Sibiu catre Ramnicu Valcea? si putem merge impreuna... :)
primavera:
Care ar fi ora de intalnire la care ar trebui sa fim in Ramnicu-Valcea? Daca e vineri dupa-masa, eu ajung pe la ora 18 abia, daca nu, as vrea sa stiu pentru a ma invoi de la servici?
De asemenea, duminica, aproximativ la ce ora am ajunge in Sibiu?
primavera:
--- Citat din: Mihaela39 din Luni, 23 Aprilie 2012, 22:26 ---Primavera, scrie-mi te rog pe adresa marmih_72@yahoo.com ca sa putem lua legatura mai facil pentru a vedea cum imi poti trimite mie avansul pe care eu l-am platit agentiei pentru Transalpina.
Delia, mi-as fi dorit mult sa ne revedem si sa particip la aceasta excursie, insa nu mereu socoteala facuta prea din timp acasa se potriveste cu cea din targ. :( Insa vor mai fi ocazii, cu siguranta. :)
--- Terminare citat ---
Ti-am scris, deja, doua mailuri la aceasta adresa si nu am primit raspuns. A intervenit ceva?
As dori sa stiu daca lucrurile stau la fel ca sa stiu cum imi fac programul si daca sa platesc restul sumei la agentia Bonvoyage.
Mihaela39:
Buna,
Ti-am raspuns si pe e-mail. Datorita intarzierii in comunicarea noastra pe e-mail pe locul meu va merge Narcis, care m-a contactat telefonic pe 23 aprilie, dupa ce facuse rost de numarul meu de la agentie.
Imi pare rau.
Mihaela
admin:
Raspund la modul general, celor care m-au intrebat cand si cu ce merg pana la Valcea, locul de plecare a microbuzului pe traseul de Transalpina.
Eu urmeaza sa plec spre Ramnicu Valcea la ora 10.55 cu un autobuz de la Transmixt. Ajunge acolo in jur de ora 13.00. Plecarea pe Transalpina va fi la 14.30, insa la 14.00 toata lumea va trebui sa fie stransa la autobaza de plecare (am sa va dau maine toate detaliile necesare).
Am sa discut la Autobaza sa se poata parca masinile in siguranta acolo. Microbuzul pleaca din Valcea si se intoarce la Sibiu. Am discutat sa faca intregul traseu, Valcea - Valcea, asa ca nu mai trebuie sa luati Sibiul ca punct intermediar. Cei care veniti cu masinile din zonele Ardeal si Moldova, puteti la fel sa lasati masinile la Valcea sau la Sibiu, doar ca in cea de-a doua varianta v-a trebui sa luati un mijloc de transport in comun pana la Valcea. In situatia in care optati pt lasarea masinilor in Sibiu, putem pleca impreuna cu Transmixtul. La intoarcere, microbuzul trece prin Sibiu, deci puteti ramane acolo. In a doua situatie se scuteste drumul pana la Valcea - cel de intoarcere, dar este disconfortul mersului cu transport public 100 km. Voi apreciati ce va este mai convenabil.
Microbuzul va pleca din Jina, in jur de ora 11.00. Pana in Sibiu sunt in jur de 40 km, deci in jur de o ora. Sibiu - Valcea = 100 km, deci cca doua ore. Apreciez ca la ora 14.00 se ajunge inapoi la Ramnicu Valcea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă