Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Transalpina 18 - 20 mai 2012

<< < (10/19) > >>

deli_a:
Imi pare rau, Mihaela, ma bucuram sa ne reintalnim ! Ramane pentru o alta actiune cu SC !!

Gigi, te rog, astept inca ceva detalii (ref.la deplasarea ptr. inceperea /dupa finalul excursiei ), care ar putea fi cea mai buna varianta ptr. mine, din Brasov ? Caci, de ex., ar fi OK sa-mi las masina la Sibiu, daca ma intorc tot acolo, sau... ??  ???

primavera:
Buna ziua
Aș dori să merg eu pe Transalpina. Sper că nu va interveni nimic neprevăzut în programul meu căci am avut mai multe astfel de întâmplari în ultima vreme. O să iau legătura cu agenția.

Mihaela39:
Primavera, scrie-mi te rog pe adresa marmih_72@yahoo.com ca sa putem lua legatura mai facil pentru a vedea cum imi poti trimite mie avansul pe care eu l-am platit agentiei pentru Transalpina.
Delia, mi-as fi dorit mult sa ne revedem si sa particip la aceasta excursie, insa nu mereu socoteala facuta prea din timp acasa se potriveste cu cea din targ.  :(  Insa vor mai fi ocazii, cu siguranta.  :)

admin:
Mihaela ti-am transmis Email-ul primaverei, asta in situatia in care nu ti-a citit mesajul de pe forum

admin:
Pt anyasolo: eu plec spre Valcea cu autobuzul Sibiu - Valcea, urmand ca de la Jina sa plec un pic mai repede - a doua zi trebuie sa fiu in aeroport la Bucuresti pt Spania

Pt Deli_a. Microbuzul pleaca din Valcea, ideal pt tine ar fi sa mergi la Valcea. Acolo masinile vor fi lasate la autobaza firmei de transport, in siguranta. Daca il lasi la Sibiu, poti sa vi in continuare cu mine cu autobuul pana la Valcea. Nu m-am uitat inca cu ce plec, deci n-as putea sa-ti comunic in momentul acesta ora. Pana vineri am sa stabilesc oricum.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă