Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Transalpina 18 - 20 mai 2012
admin:
Lori, i-am dat adresa ta de Email lui Carmen. Am primit pe Email ca este interesata de aceasta excursie. Va intelegeti voi doua, este din Bucuresti.
lori:
Multumesc, am primit mesajul de la Carmen, si ne intelegem noi. Imi pare sincer rau ca nu pot merge acuma ...
admin:
Postez mai jos o harta cu traseul nostru pe Transalpina. Figurat cu rosu, cuprinde si tronsonul Sibiu - Valcea. Am discutat cu firma de transport care ne pune la dispozitie microbuzul si urmeaza sa ne faca un tarif si pt aceasta bucata. Pt cei care-si lasa masinile la Valcea este rezolvarea problemei cu ce merg de la Sibiu la Rm Valcea.
Sunt figurate si cele doua opriri, Ranca in prima noapte si Jina in cea de-a doua.
anyasolo:
Gigi, detaliezi un pic, programul taberei? te rog... cum facem noi, cei de aici, din transilvania/ Sibiu, sa ajungem la Valcea? mergem individual? sau mergem impreuna? :)
Mihaela39:
Hristos a inviat!
Gigi, in pacate, din motive obiective aparute neprogramat nu mai pot participa la aceasta excursie, desi mi-am dorit mult. Daca vrea cineva sa merga in locul meu este binevenit.
Mihaela - Braila
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă