Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Transalpina 18 - 20 mai 2012

<< < (7/19) > >>

admin:
Nickyblue, are sa ia legatura Samiza cu tine. Te trec la Tabara New Entry, urmand sa stabilesti cu ea detaliile.

admin:
Am reluat azi cu Samiza lista de inscriere si cea de confirmare pt aceasta tabara. Locurile au sa se limiteze la 18, atatea are si locatia (20, dar mai suntem eu si soferul) si exact atatea are si microbuzul. In lista afisata acum cateva zile erau cateva persoane care confirmasera, dar nu achitasera inca, mai sunt cateva si in stand by. Pe cele care nu au raspuns sau au comunicat ca nu vin cu noi le-am sters din lista.
Aceasta este situatia in momentul de fata:

Achitat avans sau integral:
1   Maria    M Bucuresti   
2   Mihaela M   Braila   
3   Codruta C Dej   
4   Camelia R   Craiova   
5   Delia L   Brasov   
6   Luiza       Bucuresti   
7   Florin I    Bucuresti   
8   David R   Bucuresti   
9   Marian (Geo)   Bucuresti   
10   Iuliana L Sighisoara   
11   Ada G   Bucuresti   
12   I, prietena Adei   Bucuresti   
13   Anisoara S   Fagaras   
14   Doina F   Bucuresti   
15   Oana M

Confirmat dar inca neachitat:
16   Otilia B Campina
17   Cleopatra Bucuresti
18   Aura V Constanta

admin:
La aceasta excursie au fost inscrisi si:
Cleopatra I
Vasile I
Catalina P
Mircea B
Amelia P
Gabriela P
Agentia le-a transmis cate 3-4 Email-uri fiecaruia, la care nu a primit nici un raspuns, nici da, nici nu. Asa cum am mai comunicat, in cazul acesta, trimit personal fiecaruia dintre acestia un Email prin care ii rog pe fiecare sa-si precizeze statutul in Singles Camp. Neraspunzand la mai multe Email-uri, consider ca nu este interesat de actiunea la care a fost inscris si foarte posibil nici de proiectul Singles Camp.

oti:
dragilor, imi pare rau de intarziere. m-a dat fi-miu peste cap: e cu piciorul in ghips din cauza unui meci stupid de fotbal.
dar trece. luni aveti banii in cont si treaba ramane sigura asa.
multumesc pt intelegere!

admin:
Din lista postata, Aura, nu a confirmat. Deci mai este un loc liber.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă