Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Transalpina 18 - 20 mai 2012

<< < (6/19) > >>

balanta:
ei da, ca parca nu pot veni cu masina dupa voi! ...  :)

admin:
Da erai pe lista Samizei, oti, dar nu selectasem intreg grupul. Scuzeeee! Te-am trecut acum.
Azi Samiza imi va mai transmite odata listele. Am inteles ca avea inca ceva la unul sau doi confirmati. Oricum suntem la limita si deocamdata se opresc platile pt rezervare.

balanta:
aku serios, daca in perioada respectiva is libera si pot da raspuns cu o saptamana inainte, de transport nu ne legam, ma pot alatura grupului in rest?

admin:
Evident ca da, Balanta.

nickyblu:
Am si eu o problema, m-am inscris in excursie stiind ca sigur in aprilie sunt acasa si pot participa. Astazi am aflat sigur si data plecarii mele in urmatorul voiaj si speram ca ma pot incadra, dar pe 20 mai trebuie sa plec din tara. Intrebarea mea e: daca cineva vrea sa participe in locul meu la aceasta actiune, poate sa foloseasca avansul meu si sa plateasca in locul meu avansul pentru cea care e programata in Aprilie, ca sa pot participa eu la New Entry? Daca nu se poate, nu-i nimic, oricum vreau sa ma inscriu la New Entry, nu vreau sa petrec concediul asta fara sa plec nicaieri :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă