Autor Subiect: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012  (Citit de 79623 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012
« Răspuns #210 : Joi, 17 Mai 2012, 10:24 »
Maria, nu ma bagi si pe mine in CC sau macar BCC

Sigur! Te-am.
wow, pe ce carari de munte ati mers si la ce inaltime !!  :D
curajosi sunteti

Dap. Unii foarte! Se cuvine sa punem aici si "puntea suspinelor". Deviza: nu privi in jos!

Pavel statea pe pomul ala si-i ajuta pe cei care treceau. (Pe mine nu - pen'ca nu m-am incumetat sa ma duc pe-acolo... )
cu cat sunt mai traznite, cu atat mai bine  :thumbup:

Near, far, wherever you are... cu Leonardo di Caprio, da' fara Kate Winslet  ;D
Pozele le punem cu TinyPic. Mari, mici, cum or fi, sa fie aci!  :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #211 : Joi, 17 Mai 2012, 11:44 »
Cum faceti de puneti poza full pe pagina? De cate ori postez eu apare ca atasament si e mica-mica  :)
Hmm........."mica".............ce naiba inseamna "mica"?    ;D

gasesti explicat la sectiunea de tutoriale cum se procedeaza!  :)

Se cuvine sa punem aici si "puntea suspinelor".

m-ai convins  :faint:

Pavel statea pe pomul ala si-i ajuta pe cei care treceau. (Pe mine nu - pen'ca nu m-am incumetat sa ma duc pe-acolo...

da' tu ce-ai facut? ai luat telecabina ??   :magic:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #212 : Joi, 17 Mai 2012, 13:06 »
Io?  :giggle: Am dezertat.  :P  Stii ce frumos e drumul de la Calimanesti pana sus la cabana Cozia? Si ce frumos se vede din masina?  :giggle:  Are vreo 35 de km, e putin cam accidentat dar, cu un pic de grija si de indemanare la volan, il urca orice masina. (Evident ca n-am condus eu!!! Multumiri pentru drum!  :-* ) Erau sus si masini mai joase, cum ar fi un VWGolf II, un Ford Fiesta, niste Dacii....  Soseaua te trece Oltul, pe urma te duce prin niste sate valcene pitoresti - dupa care incepe portiunea de drum forestier, pe urma serpentine, pe urma in stanga prapastie (pe urma numai prapastie  :o ), pe urma prin padure pana suuuus, in zona prealpina – ca asa ne-a invatat Romica pe noi ca-i zice... Si pe urma ne-a dus pe niste trasee de sus, ceva mai usoare – in sensul ca mai scurte, ca altfel tot a gasit el niste varfuri pe care sa ne cocoate... Iete:

In spatele si in dreapta stancii era gooool... Se vedea defileul Oltului pana spre Sibiu... Ce mai, a fost frumos, frumos de tot! Multumim, Gigi!

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #213 : Joi, 17 Mai 2012, 16:43 »
Bestiale poze Kike! Mutumiri fetelor adica si Mari_ei ca ni le-a dat si noua astora mai lenesi. Eram prea (pre) ocupata sa ma tin de stanci nu am folosit aparatul foto mai deloc.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #214 : Joi, 17 Mai 2012, 17:57 »
Multu' si eu lu' kike, Codru... si tuturor! Altfel nu apucam sa vad "puntea suspinelor", macar in poza, ca - subscriu Mari_a - si eu prefer sa vad ceva pesiaje in stanga si-n dreapta, fie din masina, fie perpedes pe drumul forestier, in loc ca singura mea grija sa fie unde o sa pun piciorul pentru urmatorul pas, cine o sa ma tina de mana sa nu cad si cand o sa se "regularizeze" traseul ca sa apuc si eu sa respir normal...  :help:
De aceea, repet, cei care au ajuns sa faca tot traseul merita FELICITARI! A meritat - cred - au vazut si cascada, pe langa Gradina Zanelor... :strambatura:

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #215 : Joi, 17 Mai 2012, 18:03 »
 Si eu ii multumesc Mariei ca le-a trimis mai departe! Cat despre poze, sunt fericita ca va plac, ce-mi mai ramanea de facut decat sa ma bucur de curajul vostru si sa-l si imortalizez, ca eu am cedat in fata stancilor :(
Gabitule, as prefera ca unele vietati sa se iubeasca intre ele si sa ma lase pe mine in pace ;D  :kissing:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #216 : Joi, 17 Mai 2012, 19:57 »
Si eu ii multumesc Mariei ca le-a trimis mai departe! Cat despre poze, sunt fericita ca va plac, ce-mi mai ramanea de facut decat sa ma bucur de curajul vostru si sa-l si imortalizez, ca eu am cedat in fata stancilor :(
Gabitule, as prefera ca unele vietati sa se iubeasca intre ele si sa ma lase pe mine in pace ;D  :kissing:
la multi ani!!! :worship: :bow:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #217 : Vineri, 18 Mai 2012, 07:03 »
Da Kike daca am fi cu toate vietatile in armonie mai ales ce bine ti-ar fi tie acum, dar treci tu peste povestea asta :). Daca te rog sa imi dai si mie pozele se poate?
 Pupi pe toate.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #218 : Vineri, 18 Mai 2012, 09:01 »
Cred ca intre timp Iulia le-a primit de la mine. Le-am trimis in valuri... Atata am invartit pozele astea... si acum le mai frunzaresc...  ::) Cineva care le-a vazut (si care, din pacate, n-a fost) mi-a scris  "Marie,.... de 3 ore ma tot uit la poze....... "
Cine mai vrea, sa ceara si i se va da!  :)

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #219 : Vineri, 18 Mai 2012, 10:58 »
buna..buna, felicitari tuturor pt curaj si  reusita. Din pozele postate, traseul mi s-a parut pe cat de frumos pe atat de dificil, chiar inaccesibil pe alocuri. Sper ca in Retezat sa fie unul mai domol, sunt la prima iesire acest gen, si inca imi fac curaj...cel putin poza cu Gigi vazuta de sus.....ma ia cu fiori. Mi-ar place si mie sa vad pozele... lorelei_lori2@yahoo.com, sa ma pregatesc sufleteste.Multumesc si ganduri bune tuturor...   

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #220 : Vineri, 18 Mai 2012, 13:03 »
Multumesc Maria, sunt grozave.....si se vede ca v-ati simtit bine impreuna, care erai tu de acolo? Am identificat-o doar pe Caroline...adica asa cred  :D Stii cine merge in Retezat dintre voi?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #221 : Vineri, 18 Mai 2012, 13:18 »
care erai tu de acolo? ...cine merge in Retezat dintre voi?
Cum care? Cea mai frumoasa, desigur!  :giggle:
O sa ne adunam mai multi in Retezat, mai vechi si mai noi... abia astept!  *|* (Pacat ca unii o sa fie plecati in voiaj... o sa fie o penurie de pungi....  :giggle: )

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #222 : Vineri, 18 Mai 2012, 14:18 »
Salut tuturor,

Sunt super pozele, si mor de ciuda ca nu am mers si eu... La anul, daca se mai organizeaza excursia asta, prima ma inscriu  ;)
Puntea aia a "suspinelor" mi-a facut cu ochiul... :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #223 : Marți, 29 Mai 2012, 11:48 »
Eu nici acum nu sunt acasa  :giggle: (bine, de obicei sunt cam.. "plecata"! )
Am primit azi poze de la Dian. Multumesc, foarte frumoase. Pun aici cateva:
Pavel pe carari de munte... neumblate!

“Puntea suspinelor” vazuta din alt unghi

Si cea mai tare dintre toate: ajunsi sus!  ;D

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #224 : Marți, 29 Mai 2012, 14:48 »
Cred ca intre timp Iulia le-a primit de la mine. Le-am trimis in valuri... Atata am invartit pozele astea... si acum le mai frunzaresc...  ::) Cineva care le-a vazut (si care, din pacate, n-a fost) mi-a scris  "Marie,.... de 3 ore ma tot uit la poze....... "
Cine mai vrea, sa ceara si i se va da!  :)

^-^
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!