Autor Subiect: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012  (Citit de 79645 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012
« Răspuns #195 : Miercuri, 16 Mai 2012, 09:07 »
Salutare, tuturor!
 Povestea continua.... cu o capusa de Cozia pe care am lasat-o dimineata la Victor Babes ;) Asa ca profitati si rugati cunoscuti sau cunoscute(dupa caz :)), sa va faca un control amanuntit din cap pana-n picioare ;D
...

kike, pe tine te iubesc toate vietatile pamantului!!   :smitten:
sper ca totul e ok acum.  :)
te-ai gandit sa pastrezi lighioana ca trofeu  ;D

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #196 : Miercuri, 16 Mai 2012, 10:34 »
Da, daaaa! Ti-am trimis-o acum si pe cea facuta in secunda urmatoare...  :giggle:
Aoleu!  :faint: Pe asta nu o postez pentru ca ridic cererea de banane de pe piata  :oops:

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #197 : Miercuri, 16 Mai 2012, 10:43 »
Mdaaaaaaaaaaaaaaa....buna pozitia prinsa de Maria, data viitoare o sa pandesc toate pozitiile bune de tras in poze...
Bine ca stiu........sa vin si eu cu o serie de pozitii noi  :whistle:

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #198 : Miercuri, 16 Mai 2012, 10:49 »
Data viitoare vreau sa fur ceva miscari de dans, s-a mers blat si eu nu am stiut ca avem un instructor cu noi  :worthy:

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #199 : Miercuri, 16 Mai 2012, 19:27 »
Salut! Vreau si eu sa ma dau mare: am un anti-tetanos in mana stanga si doua capsule de Doxiciclina in burta, dupa ce m-a intepat o insecta la Cozia. Doar ca medicii nu s-au pronuntat ce soi de insecta era; oricum, plecase...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #200 : Miercuri, 16 Mai 2012, 20:04 »
Lumiere, eu pot sa ma dau si mai mare! Abia de-aseara au inceput sa mi se dezumfle gleznele, cu antibiotice, desi febra nu a scazut de tot inca ... Par tot intepaturi de nu se stie ce, da' cica e urticarie de stres sau din cauza de alergeni, suprainfectata cu impetigo.  :faint:

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #201 : Miercuri, 16 Mai 2012, 20:57 »
Iubita mea, eu cred ca ne lipseste o portie strasnica de ras... asta e o terapie minunata. Trebuie s-o reeditam cat mai curand.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #202 : Miercuri, 16 Mai 2012, 21:11 »
Da, da, da, ne lipseste!  :D  Hai, mai fetelor, ca gazele erau ocupate la Cozia...  :giggle:

(Asta e tot o poza de-a lui nickyblue - a mai facut el una de genul asta pe la Rasnov...)

In alta ordine de idei: am primit niste poze taaaaare faine de la kike, care a fost foarte pe faza!  :2funny:  As pune si pe aici vreo doua-trei ...  :happy:     O sa vi le pun pe wetransfer.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #203 : Miercuri, 16 Mai 2012, 21:47 »
Lumiere, eu pot sa ma dau si mai mare! Abia de-aseara au inceput sa mi se dezumfle gleznele, cu antibiotice, desi febra nu a scazut de tot inca ... Par tot intepaturi de nu se stie ce, da' cica e urticarie de stres sau din cauza de alergeni, suprainfectata cu impetigo.  :faint:

Salut! Vreau si eu sa ma dau mare: am un anti-tetanos in mana stanga si doua capsule de Doxiciclina in burta, dupa ce m-a intepat o insecta la Cozia. Doar ca medicii nu s-au pronuntat ce soi de insecta era; oricum, plecase...

mah, da cu peripetii a mai fost tabara asta fetelor !!  

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #204 : Miercuri, 16 Mai 2012, 21:59 »
Adevarat spus. Presimt ca-n Retezat o s-o facem si mai lata... La ras si buna dispozitie ma refeream, desigur.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #205 : Miercuri, 16 Mai 2012, 22:12 »
Bubele trec, amintirile raman...  :D
(Sper ca nu se supara nimeni, conform regulilor, in afara de Gigi sau Pavel, personajele sunt fie cu spatele, fie foarte departe.)

:angel:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #206 : Miercuri, 16 Mai 2012, 22:25 »
Da, da, da, ne lipseste!  :D  Hai, mai fetelor, ca gazele erau ocupate la Cozia...  :giggle:

(Asta e tot o poza de-a lui nickyblue - a mai facut el una de genul asta pe la Rasnov...)

In alta ordine de idei: am primit niste poze taaaaare faine de la kike, care a fost foarte pe faza!  :2funny:  As pune si pe aici vreo doua-trei ...  :happy:     O sa vi le pun pe wetransfer.

Maria, nu ma bagi si pe mine in CC sau macar BCC????!!!! :) ::) :angel:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #207 : Joi, 17 Mai 2012, 08:46 »
(Sper ca nu se supara nimeni, conform regulilor, in afara de Gigi sau Pavel, personajele sunt fie cu spatele, fie foarte departe.)
....

wow, pe ce carari de munte ati mers si la ce inaltime !!  :D
curajosi sunteti .  O0

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #208 : Joi, 17 Mai 2012, 09:45 »
Eu nu ma supar deloc sa apar in poze ba dimpotriva, cu cat sunt mai traznite, cu atat mai bine  :thumbup:

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #209 : Joi, 17 Mai 2012, 09:56 »
Cum faceti de puneti poza full pe pagina? De cate ori postez eu apare ca atasament si e mica-mica  :)
Hmm........."mica".............ce naiba inseamna "mica"?    ;D