Autor Subiect: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012  (Citit de 79653 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012
« Răspuns #165 : Luni, 14 Mai 2012, 21:40 »
Mojdreanul, da mojdreanul este cel mai cel.

Codruta, ti-am transmis din nou link-ul. Sa nu intre in SPAM sau junk.

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
« Răspuns #166 : Luni, 14 Mai 2012, 21:42 »
nu ,nu era nici in spam , nici in junk; acum l-am primit si ti le trimit si eu pe cele facute de mine....in stare ''bruta''  ;D....multumescccccc

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #167 : Luni, 14 Mai 2012, 21:43 »
Astept sa ma vad acolo la prag. Sunt tare curios.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #168 : Luni, 14 Mai 2012, 21:52 »
Si noi  :giggle:
Codruta, pliz si mie!
Acuma ma duc la DEX, sa vaz ce e ala mojdrean  ???

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #169 : Luni, 14 Mai 2012, 22:00 »
daaaaa. clar ca si tie !!!

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #170 : Luni, 14 Mai 2012, 22:07 »
Va multumes frumos Gigi, Samiza, Pavel pentru excursia asta plina de oxigen pur si oameni minunati, mi-am incarcat bateriile pentru ceva vreme, clar nu voi rata o urmatoare iesire la munte. Jos palaria pentru ca sunteti :kissing:.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #171 : Luni, 14 Mai 2012, 22:22 »
Codru. da-mi si mie, te rog, pe mail pozele alea, sa vad si eu unde n-am ajuns...  :thumbup:

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #172 : Luni, 14 Mai 2012, 23:01 »
Înca o zi s-a sfarsit, si parca de dimineata nu-mi venea sa cred ca m-am trezit acasa, fara de aerul acela curat si in galagia de fond care ne inconjoara in viata de zi cu zi. Am terminat de vazut, revazut si vazut iar fotografiile si ....... de numărat vânătăile  ;) , iau o pauză și vă mulțumesc pentru una din cele mai pozitive experiente pe care le-am trăit până acum...
Mulțumesc Pavel petnru rabdarea cu care ne-ai îndrumat și pentru ca ai impartit cu noi din experienta ta si frumoasele povesti ale zonei. Pentru mine, a fost mai mult decât o simpla drumetie !
Multumim pentru peisajele frumoase pe care le-am vazut, pentru bucuria de a privi lucrurile de sus-de pe un varf de munte, de a asculta ecoul din mijlocul naturii, pentru desfatarea de a te adapa dintr-un cascada cristalina, pentru linistea si serenitatea pe care muntele ti le daruie........doar sa stii sa le accepti .
Multumesc Gigi & Samiza pentru organizare si reusita ( inclusiv comanda de vreme perfecta :) )
Au fost zile minunate. As pleca oricand intr-o excursie asemanatoare. Avem o tara frumoasa! 

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #173 : Marți, 15 Mai 2012, 09:44 »
   Înţeleg că excursia aceasta a fost o provocare, a fost o invitaţie la emoţie, necunoscut, curiozitate, risc, cutezanţă, rezistenţă,  explorări, depăşirea limitelor şi nu numai... Felicitări tuturor! :thumbup:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #174 : Marți, 15 Mai 2012, 12:11 »
Am primit pozele Codru - multumesc! Hai ca n-a fost asa tragic, vad ca nu plangea nimeni  :giggle:  , toata lumea era cu zambetul pe buze  :D . E adevarat ca era cam ingusta potecuta aia sapata in stanca - e mult spus "potecuta"; cred ca numai vulturii, vreo capra neagra ratacita si Pavel au mai pus piciorul pe-acolo!  :D
Am pus si eu acum pe wetransfer (numai 8 adrese am avut) pozele pe care mi le-a dat nickyblue la Cozia pe un DVD si cateva de-ale mele - ce aveam "cu oameni", ca eu am cam pozat toate florile, frunzele, gazele, pomii etc. A, si am multe peisaje. I le-am aratat si alei mele, insa zice ca ei nu-i spun nimic: niste poze cu stanci si brazi. Adevarul e ca, daca n-ai fost acolo, daca n-ai vazut de sus, cu ochii tai, "marea" de munti, n-ai ascultat trilurile pasarilor, ciocanitoarea, fosnetul padurii, daca n-ai simtit mirosul de cetina si de flori de mai, daca n-ai trait senzatia, sunt ca oricare alte poze de pe net...

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #175 : Marți, 15 Mai 2012, 15:17 »
Salutare, tuturor!
 Povestea continua.... cu o capusa de Cozia pe care am lasat-o dimineata la Victor Babes ;) Asa ca profitati si rugati cunoscuti sau cunoscute(dupa caz :)), sa va faca un control amanuntit din cap pana-n picioare ;D
Deja mi-e dor de voi :'(  Astept poze: cris_lucretia2006@yahoo.com. Promit sa le trimit si eu in cel mai scurt timp. :kissing:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #176 : Marți, 15 Mai 2012, 15:40 »
kike, ma bagi in draci!  :o Eu de alaltaieri seara am gleznele umflate, cu o minunatie de bube ultrascarpinate pe ele, n-am putut sa merg la scoala decat in pantaloni lungi si largi si adidasi. De ieri, mi-au erupt inclusiv pe pielea capului... Maine ma duc la medicul de familie. :-[

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #177 : Marți, 15 Mai 2012, 15:47 »
  :2funny:Nu asta am intentionat, ci  ca daca Doamne fer'  ar fi pe undeva, e bine sa fie descoperite repede! Stai linistita, e altceva, astea nu dau simptome asa repede. Sanatate! Te pup!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #178 : Marți, 15 Mai 2012, 16:09 »
.......http://www.evz.ro/detalii/stiri/actorul-serban-ionescu-sper-macar-sa-pot-merge-980688.html
.......http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/jurnalist-sibian-victima-intepaturii-capusa_0_700729925.html
 aveti grija totusi ...m am gandit ca e bine sa fiti informati.....o poveste asemanatoare,am fost cu un coleg in Guinea Ecuatoriala
in jungla si nu vreau sa stiti cum faci cand iei malarie,el a luat eu nu :( ,a rezistat o saptamana,au astia niste doctori buni in Cape Town si niste asistente trasnet  mama ,mama  :) :).

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #179 : Marți, 15 Mai 2012, 16:10 »
Stiam, ca intre timp m-am informat deja si nu e asta...  :kissing: