N-au fost decat trei zile, dar nu stiu de ce am senzatia ca tabara asta a durat mult mai mult. Pe langa excursia pe munte propriu-zisa, asa, ca pe timpuri - in bocanci si cu rucsacul in spate, in locuri unde eu personal nu credeam sa pot a urca vreodata, ne-am relaxat in bazinele termale ale Calimanestiului, ne-am distrat la party sarbatorindu-l pe copilul asta bun, am luat la picior pajistile varfului Cozia, am admirat cursul molcom al Oltului, atat de la nivelul apei (de la terasa cu berea la metru'

), cat si de sus, de la releu pana dincolo de Rm.Valcea, ori pe versantul celalalt pana catre masivul dupa care sta ascuns Sibiul, am ascultat povestile si legendele locului spuse in varf de munte de Pavel, ne-a povestit natura dragul nostru Romica (o dulceata de baiat, remarcati ca l-am trecut deja la
ai nostri)
am dormit la cabana tot ca pe timpuri, am mancat slanina facuta la jar... (unii peste puterile lor

multumesc pentru grija, Iuli! Nu am aici un copac, numai un buchet cu

)
Si, mai presus de toate, asa cum s-a mai scris mai sus, ne-am bucurat ca ne-am intalnit si ne-am simtit bine cu prietenii!
Mi-e greu acum sa ma adun, sa fiu coerenta
Cele mai graitoare sunt pozele (pun cateva facute de mine si mai multe facute de nickyblue, cu un aparat mai bun). Daca le-ati vedea pe cele in care aparem noi, cocotati pe stanci precum caprele negre....

Pavel pe cocoasa unui zmeu
deasupra haului

Romica inginer silvic indragostit de munte

Defileul Oltului spre Rm.Valcea

Si spre Sibiu (de pe doua varfuri diferite
o poza de sus si una... de si mai suuuus!)

Hotelul

Party pe terasa

Punctul de informare turistica Cozia si corpul dormitor al cabanei Cozia

Cabana insasi

Releul - vazut de jos si de suuuus

In zare, Fagarasii

Violet de
gentiana

Irisul de Cozia

In pregatire: afinele. Era plin locul de ele!

Asta-s eu, cocotata pe stancile alea verticale
Pana nu m-am vazut inapoi jos, tot verde am fost!