Autor Subiect: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012  (Citit de 79628 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
Re: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012
« Răspuns #75 : Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 23:32 »
E si asta o idee buna, nici nu ma gandisem dar parca mai comod ar fi sa plecam Joi, cred ca o sa fie mai amuzant sa fim mai multi in masina. Putem vorbi pe mail mai multe detalii.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #76 : Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 23:44 »
Ma bucur ca sunteti asa prompti si ne-am si organizat. Regula nescrisa in SC este ca se impart costurile la participantii care merg in masina mai putin posesorul masinii. Mai ramine problema camerelor luate cu cu o zi inainte. Eu zic sa asteptam pana saptamina viitoare, poate apuca Gigi sa intre pe forum si ne da un sfat pentru rezervari. Ar fi ideal sa luam, in masura posibilitatilor, camerele in care sa raminem si vineri ca sa nu ne mai incurcam cu mutatul. Cred ca pot da destul de repede si de Elena sa vedem ea cum vine din Oltenita. Inteleg ca joi tot mai de dimineata ar fi bine de plecat sa nu conducem noaptea.

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #77 : Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 23:55 »
Ma bucur ca sunteti asa prompti si ne-am si organizat. Regula nescrisa in SC este ca se impart costurile la participantii care merg in masina mai putin posesorul masinii. Mai ramine problema camerelor luate cu cu o zi inainte. Eu zic sa asteptam pana saptamina viitoare, poate apuca Gigi sa intre pe forum si ne da un sfat pentru rezervari. Ar fi ideal sa luam, in masura posibilitatilor, camerele in care sa raminem si vineri ca sa nu ne mai incurcam cu mutatul. Cred ca pot da destul de repede si de Elena sa vedem ea cum vine din Oltenita. Inteleg ca joi tot mai de dimineata ar fi bine de plecat sa nu conducem noaptea.
Uite nu stiam de regula nescrisa cu costurile la participantii care merg cu masina dar e bine de stiut pentru viitor.
Am ceva de precizat - vineri inoptam la cabana Cozia deci nu avem cum ramane in aceeasi locatie dar nu cred ca asta ar fi o problema . Daca doresti  sa mai cominicam mai detaliat iti dau o adresa de e-mail Dana C ani.micu@rdslink.ro :)

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #78 : Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 23:59 »
Cazarea va fi la:
11/12 mai Calimanesti: Hotel Orizont Cozia
http://www.hotel-orizont.ro/
12/13 mai Cozia: Cabana Cozia
http://www.cabana-cozia.ro/

Foarte important este sa sositi pana la ora 9.00 la Calimanesti. Nu putem pleca mai tarziu de ora 10.00 (Pavel zicea de ora 9.00) spre Pestera Zmeilor pt a ne putea intoarce in conditii de zi.

Vineri suntem la Orizont, dar mai avem un pic pana atunci, mai comunicam si pe email, multumesc pentru adresa; iti scriu asap.

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #79 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 00:05 »
Nici eu nu stiam de regula asta dar nu cred ca e corect ca eu sa nu particip. Eu oricum vroiam sa vin si singur. Daca impartim eu cred ca e mai bine sa impartim "frateste"  :)

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #80 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 00:15 »
Oricum cu masina mea drumul de la Bucuresti la Calimanesti, dus si intors ne costa cam 100 lei, deci asta inseamna 25 lei de fiecare. Eu zic ca ne incadram in buget  :)

Offline amicu

• Newbie
  • *
« Răspuns #81 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 00:43 »
Oricum cu masina mea drumul de la Bucuresti la Calimanesti, dus si intors ne costa cam 100 lei, deci asta inseamna 25 lei de fiecare. Eu zic ca ne incadram in buget  :)
cool . am trimis un e-mail lui samiza sa vedem daca ne poate face din partea agentiei rezervarea si pentru 10/11 mai cu cina aferenta poate? sa vedem poate ne costa mai putin
asa o noapte la hotel costa pt single 100 lei . sa vedem ce ne raspunde samiza

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #82 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 01:14 »
Ma bucur ca ai preluat sarcina asta pentru ca eu la capitolul organizare sunt "varza"  :)
Cred ca am alte talente........sunt ascunse asa de bine ca nici eu nu le cunosc  :giggle:

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #83 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 08:46 »
100 lei ??? BUCURESTI -CALIMANESTI DUS INTORS ???
Cam cati km sunt din Bucuresti pana la Calimanesti? Eu am aproximat ca e ca si un drum de la Constanta la Bucuresti pe care eu il fac dus-intors cu 100 lei. Ce nu am spus e ca am instalatie secventiala pe gpl si asta schimba datele problemei  :giggle:

Offline amicu

• Newbie
  • *
« Răspuns #84 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 12:01 »
cool . am trimis un e-mail lui samiza sa vedem daca ne poate face din partea agentiei rezervarea si pentru 10/11 mai cu cina aferenta poate? sa vedem poate ne costa mai putin
asa o noapte la hotel costa pt single 100 lei . sa vedem ce ne raspunde samiza

Dana C, Elena D deja ati achitat excursia pt cozia? daca sunteti de acord cu rezervarea unei alte nopti - cea din 10-11.05 tot la orizont si cu cina atunci vb samiza pt noi . dar trebuie sa-i spunem sigur daca asta dorim

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #85 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 14:34 »
Eu am platit, te rog pune-ma pe lista. Poate mai asteptam un pic si pe Elena. As putea sta intr-o camera cu ea. Din pacate intra rar pe forum si nu am niste date de contact.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #86 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 15:54 »
Tot citind pe-aici, ini dau seama ca voi ziceti bine ce ziceti. Oricum vineri va trebui sa ma invoiesc de la serviciu, asa ca de ce nu de joi?  :D Pentru mine nu ar fi o problema sa vin de joi seara, de la Sibiu nu e mai mult de o ora pana la Calimanesti, cu autobuzul. Problema care se pune este "cuplarea" pe camere, care sa ramana aceeasi de joi pe vineri. Astept sa vad daca mai aveti nevoie de o colega de camera joi seara si pe urma poate vorbesc si eu cu Samiza.  :)

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #87 : Duminică, 22 Aprilie 2012, 19:03 »
Problema care se pune este "cuplarea" pe camere, care sa ramana aceeasi de joi pe vineri. Astept sa vad daca mai aveti nevoie de o colega de camera joi seara si pe urma poate vorbesc si eu cu Samiza.  :)
Daca iese ce ne-am propus inseamna ca sunt trei colege, asa ca daca vii ar fi numai bine si stati cate doua, trebuie sa vorbesti cu ele daca le prinzi online  :smiley6600:

Offline amicu

• Newbie
  • *
« Răspuns #88 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:16 »
Tot citind pe-aici, ini dau seama ca voi ziceti bine ce ziceti. Oricum vineri va trebui sa ma invoiesc de la serviciu, asa ca de ce nu de joi?  :D Pentru mine nu ar fi o problema sa vin de joi seara, de la Sibiu nu e mai mult de o ora pana la Calimanesti, cu autobuzul. Problema care se pune este "cuplarea" pe camere, care sa ramana aceeasi de joi pe vineri. Astept sa vad daca mai aveti nevoie de o colega de camera joi seara si pe urma poate vorbesc si eu cu Samiza.  :)
Buna Caroline.
Daca doresti atunci putem fi colege de camera  joi si vineri la hotel orizont in cozia. dar trebuie sa stabilim de azi ca maine samiza vb la hotel si prin agentie e putin mai ieftin. ce zici? eu sunt ana si deja am vb cu nikyblu, dana c si elena d sa venim de joi seara impreuna la hotel.
So.... astept raspuns

Offline amicu

• Newbie
  • *
« Răspuns #89 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:22 »
Dana.c sa stii ca eu sunt amatoare sa merg cu tine.
elena d te rog sa ne spui daca intr-adevar te-ai hotarat sa mergi de joi la cozia pentru a face samiza corect rezervarile la hotel . tu ai putea sta cu Dana C iar eu as putea sta cu Caroline daca este de acord iar Nikyblu va sta alone :'(
astept raspuns