Autor Subiect: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012  (Citit de 79617 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
Re: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012
« Răspuns #45 : Joi, 12 Aprilie 2012, 16:31 »
Desigur, am vazut ca mai sunt Rialta si Ion din Bucuresti fara nici o problema pot veni si ei.
O sa schimbam nr. de tel. cu ajutorul tau si dupa fac o ruta si ii iau pe toti in ziua cu pricina :).
Cred ca drumul dureaza maxim 3 ore (asa am calculat eu), cu trezire extra matinala... si plecare la 5:30-6 din Bucuresti ajungem la 9 sa intram in program cu tot grupul.
Weekend placut, Sarbatori tihnite alaturi de cei dragi si tinem legatura.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #46 : Joi, 12 Aprilie 2012, 17:39 »
Gigi, si mie mi se pare ca 9 e un pic cam prea devreme, in sensul ca, fie si din Sibiu (m-am interesat) primul autocar este la 6 si ceva dimineata. Asta inseamna trezirea la 4. Tinand cont ca dupa drum nu urmeaza cazare si SPA (cum era initial), ci traseu vineri de la prima ora, rezulta ca pe la seara o sa picam de somn, in loc sa mergem la bazin in Calimanesti. O alta chestiune de care vreau sa te intreb este: ok, daca sambata urcam la Cabana Cozia, inseamna ca duminica coboram. Toata ziua (8 ore, am inteles). Nu mai zic de faptul ca ramai nedusat in mijlocul de transport catre casa, problema ar fi ca aceia care depind de ora unui autobuz/tren ar trebui sa fie deja jos in Calimanesti in timp util. Nu mi-o lua in nume de rau, inteleg perfect ca vrei sa profitam la maxim de acest timp. Astept decizia ta.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #47 : Vineri, 13 Aprilie 2012, 07:36 »
Noi cei din Sibiu plecam din Sibiu impreuna cu masina mea (Codruta - cred ca si tu la fel - vii din Dej pana la noi si de aici mergem impreuna), deci nu depindem de autocar. Vad ca si cei din Bucuresti sunt pe cale de a se grupa pe masina, nu pe autocar. Deci problema orei de ajungere acolo este in mare parte rezolvata.

In ceea ce priveste inversarea programului - am facut-o din 2 motive:
- nu vreau sa incepem totusi cu traseul lung si sa ne trezim acolo la mijloc ca cineva nu mai poate. Este buna o evaluare a celor care urca pe Cozia, pt a putea eventual folosi varianta de rezerva pt ei - urcarea cu o masina
- este extraordinar ca putem profita de ajutorul lui Pavel sa vedem si zona de rezervatie mai putin disponibila turistilor - Grota Zmeilor. Este foarte placut la SPA, eu sunt innebunit dupa apa si cred ca toti sunteti asa, dar acolo este chiar pacat sa alegem balaceala in locul unei ocazii de a vedea ceva pe care poate n-ai avea altfel posibilitatea. SPA putem tot face, dar cu locul acela cine stie daca te mai intalnesti vreodata, ma indoiesc ca cineva se va mai intoarce la Cozia - asta pt ca nu are sens sa repeti ceva - cand ai ocazia sa vezi locuri pe care inca nu le-ai vizitat

Pentru partea de refresh inainte de plecarea din Cozia, am sa discut cu Pavel si gasim o solutie acolo. Coborarea se face in 4-5 ore, daca plecam la 9.00 de pe Cozia, la 13.00 - 14.00 ajungem jos. Si avem timp suficient de a ne dusa, schimba etc.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #48 : Vineri, 13 Aprilie 2012, 10:06 »
OK, multumesc pentru lamuriri.  O0

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #49 : Luni, 16 Aprilie 2012, 13:16 »
Mai sunt locuri ?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #50 : Luni, 16 Aprilie 2012, 13:47 »
Da, Ioana, daca doresti sa participi ia te rog legatura direct cu Samiza - eu plec in Germania. Stii email-ul ei: samiza@bonvoyagesibiu.ro

Annalys

• Vizitator
« Răspuns #51 : Marți, 17 Aprilie 2012, 10:28 »
Mai sunt locuri ?

Ti-am trimis un mail.
Astept un raspuns.  :)

Multumesc.

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #52 : Marți, 17 Aprilie 2012, 19:08 »
La ce ora plecati din bucuresti ?

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #53 : Joi, 19 Aprilie 2012, 11:04 »
Heloooo. I am new entry  :) si va salut pe toti.
Intrebare: mai pot participa si eu la ecursia din  Parcul national Cozia? sau e prea tarziu pentru inscriere? Va urez o zi buna tuturor
Ana

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #54 : Joi, 19 Aprilie 2012, 11:51 »
Cum eu sunt din Buftea si nu pot ajunge in Bucuresti la ora 5.30, in plus acum doi ani am facut mai mult de trei ore pana in Calimanesti, m-am gandit sa ma duc cu o zi inainte si sa ma cazez la Orizont. Asa sunt sigura la ora 9 voi fi gata de drum. Daca mai este o "single" amatoare de figura asta, ne putem duce impreuna.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #55 : Joi, 19 Aprilie 2012, 13:43 »
La ce ora plecati din bucuresti ?
Ioana, inca nu s-a decis nimic cu plecatul din Bucuresti.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #56 : Joi, 19 Aprilie 2012, 13:49 »
Buna ziua,

Imi pare rau ca nu am apucat pana acum sa deschid discutia aici.
Eu vin la Cozia si sunt din Bucuresti, am masina asa ca sunt inca 3 locuri libere la mine in masina.
Din cite am vazut eu sunt 4 personane cu mine din Buc. asa ca luam legatura si mergeti toti cu mine.
Desigur ca nu va fi prea dragut cu trezirea la 6am, eu nu sunt foarte matinala dar poate o sa ma trezeasca cineva si pe mine cu telfoane insistente :).
Iulia T
Iulia, in principiu am cam fi cativa care am putea face un echipaj (tu, kike, eu si ioana), bine-inteles, daca esti tu de acord, numai ca...n-am avut cum sa dam de tine sa stabilim detalii. Daca vrei, pe noi ne gasesti pe topicul de Bucuresti mai mereu. Sau daca nu ai timp, uite: xt_mihalache@yahoo.com.

Imi cer scuze celorlalti pentru off-topic.

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #57 : Joi, 19 Aprilie 2012, 17:49 »
Heloooo. I am new entry  :) si va salut pe toti.
Intrebare: mai pot participa si eu la ecursia din  Parcul national Cozia? sau e prea tarziu pentru inscriere? Va urez o zi buna tuturor
Ana
Buna Ana! Cred ca mai sunt locuri pentru ca pe site nu se specifica nimic la aceasta actiune pe cand la celelalte este afisat explicit numarul de locuri ramase. Oricum poti sa trimiti formularul de inscriere si daca primesti pe mail rezervarea inseamna ca totul e in regula. Eu am facut asa astazi si astept confirmarea pentru a putea trimite banii. Sper sa am noroc si-ti urez si tie daca doresti sa vii  ;)

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #58 : Vineri, 20 Aprilie 2012, 11:18 »
Multumesc nikyblue. ::)
Am primit confirmarea de rezervare pe e-mail pentru cozia.
Acum ce fac? Iau legatura cu bonvoyage pt plata? Heeelp . Sunt noua pe aici si am intrat in panica...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #59 : Vineri, 20 Aprilie 2012, 11:30 »
Pai cred ca tre` sa achiti in contul Bonvoyage.