Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
bit:
--- Citat din: ioana din Marți, 17 Aprilie 2012, 19:08 ---La ce ora plecati din bucuresti ?
--- Terminare citat ---
Ioana, inca nu s-a decis nimic cu plecatul din Bucuresti.
bit:
--- Citat din: IuliaT din Joi, 12 Aprilie 2012, 16:01 ---Buna ziua,
Imi pare rau ca nu am apucat pana acum sa deschid discutia aici.
Eu vin la Cozia si sunt din Bucuresti, am masina asa ca sunt inca 3 locuri libere la mine in masina.
Din cite am vazut eu sunt 4 personane cu mine din Buc. asa ca luam legatura si mergeti toti cu mine.
Desigur ca nu va fi prea dragut cu trezirea la 6am, eu nu sunt foarte matinala dar poate o sa ma trezeasca cineva si pe mine cu telfoane insistente :).
Iulia T
--- Terminare citat ---
Iulia, in principiu am cam fi cativa care am putea face un echipaj (tu, kike, eu si ioana), bine-inteles, daca esti tu de acord, numai ca...n-am avut cum sa dam de tine sa stabilim detalii. Daca vrei, pe noi ne gasesti pe topicul de Bucuresti mai mereu. Sau daca nu ai timp, uite: xt_mihalache@yahoo.com.
Imi cer scuze celorlalti pentru off-topic.
nickyblu:
--- Citat din: amicu din Joi, 19 Aprilie 2012, 11:04 ---Heloooo. I am new entry :) si va salut pe toti.
Intrebare: mai pot participa si eu la ecursia din Parcul national Cozia? sau e prea tarziu pentru inscriere? Va urez o zi buna tuturor
Ana
--- Terminare citat ---
Buna Ana! Cred ca mai sunt locuri pentru ca pe site nu se specifica nimic la aceasta actiune pe cand la celelalte este afisat explicit numarul de locuri ramase. Oricum poti sa trimiti formularul de inscriere si daca primesti pe mail rezervarea inseamna ca totul e in regula. Eu am facut asa astazi si astept confirmarea pentru a putea trimite banii. Sper sa am noroc si-ti urez si tie daca doresti sa vii ;)
amicu:
Multumesc nikyblue. ::)
Am primit confirmarea de rezervare pe e-mail pentru cozia.
Acum ce fac? Iau legatura cu bonvoyage pt plata? Heeelp . Sunt noua pe aici si am intrat in panica...
bit:
Pai cred ca tre` sa achiti in contul Bonvoyage.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă