Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (2/47) > >>

cixy1983:
Salut,

Intrebarea mea este mai mult de ordin general, nu neaparat pentru actiunea asta... Si nu cred ca am mai vazut subiectul abordat pe forum. Animalele de companie sunt permise (caini de exemplu... educati) ? Evident ca nu in vizite la manastiri sau outside country :D Dar cand sunt actiuni de genul excursii pe munte, in weekend.

admin:
Nu a avut decat o singura situatie de genul acesta si s-a datorat faptului ca nu a avut cu cine lasa catelusa. Am rezolvat atunci la hotel pt un single, astfel incat sa nu deranjeze pe cel cu care statea in camera. Si am avut norocul unei cameriste foarte intelegatoare si iubitoare de animale - a supravegheat periodic ce face cainele lasat singur in camera.
Sunt mai multe probleme legate de catei: cele mai multe locatii nu admit caini sau animale de companie, sau daca da trebuie luat un single - in conditiile in care se vrea adapostirea lui pe timpul noptii in camera, apoi intr-un grup pot fi persoane alergice la par, altele carora prezenta unui animalut le creaza disconfort. Sunt deci prea multe probleme - pt a generaliza cu da. Mai degraba este nu.

admin:
In 20.03 Samiza a transmis un Email celor inscrisi in aceasta actiune. O parte au confirmat, vor aparea in lista cu bold:
Adela M
Otilia B
Sorin S
Dana C
Aura P
Cristina T
Ion Mihalache
Radu M
Balanta
Celia B
Mihaela M
Codruta C
Luiza P
Simona B
Andreea R
Mircea B
Angela B
Catalina P
Anca A
Octavian B
Geo (Marian)
Cristian S

admin:
Laleaua salbatica:

Annalys:
Buna Gigi,

vreau sa ma inscriu si eu daca mai sunt locuri. Nu am fost in aceasta zona si este o ocazie minunata.

Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă